15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriTürkiye'nin İlk Yeşil Konut Sertifikalı Projesi Antteras!

Türkiye’nin İlk Yeşil Konut Sertifikalı Projesi Antteras!

Boğaziçi' nde, denizin en güzel rengini seyre dalmış, nostalji rüzgarlarını içine çeken, zamansız bir mahalle hissi. Eşi benzeri olmayan istanbul' un, eşi benzeri bulunmayan boğaz havasına tanık olmak. Boğaziçi'nin yansımalarla kurduğu masal bahçesinde tam hayal ettiğimiz gibi bir hayat.

İstanbul'un en güzel noktalarından biri olan Beylerbeyi Küplüce’de bir tepe üzerinde ve deniz manzarasına sahip konumda yükselen Antteras projesi oturum amaçlı tercih ediliyor. Beylerbeyi konut projeleri arasında 300 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Antteras projesinde konutlar akıllı ev sistemleriyle donatılıyor.

Antteras Daireler

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antteras projesinde 108 adet dubleks daire ve 14 adet villa bulunuyor. Arsası Ant Yapı'ya ait olan Antteras projesi 65 bin metrekarelik alana kuruluyor. Ay Yapı Mimari'den Ahmet Sayar ve Turgut Çıkış tarafından tasarlanan Antteras Beylerbeyi projesinde 2+1'den 5+1 dublekslere kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Türkiye’nin ilk yeşil konut sertifikası Antteras’ın..

KARŞINIZDA BOĞAZIN İNCİSİ ANTTERAS…

Taş duvarlarla örülmüş cumbalı evleriyle 18. Yüzyıl mimarisinin hayat bulduğu bir proje.

Boğaz manzaralı sosyal alanların yer aldığı Antteras'ta;

Boğaza karşı havuz keyfi, açık havada spor alanları, fitness center, türk hamamı ve evlerin etrafını çevreleyen geniş bahçeler ile ayrıcalıklı bir yaşama adım atacaksınız.

Antteras Fiyatlar

Yaklaşık 900 bin Dolar'dan başlayan fiyatlarla başlayan Antteras projesinde 5 milyon Dolara kadar değişen fiyat seçenekleri ile premium boğaz yaşantısı sunuluyor.

İnşaatı biten projede teslimler başladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI