19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerTürkiye’nin dev markaları bir çatıda toplanıyor!

Türkiye’nin dev markaları bir çatıda toplanıyor!

İstanbul Merter'in merkezinde konumlanan ve bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter'de satış başlıyor. Güngören, Mimar Yahya Baş Stadyumu yanında yer alan projede; toplam 248 konut ve 155 adet 'toptan, perakende mağazası yer alıyor. 2017’de tamamlanacak Real Merter, sektöre 'Toptan Tekstil AVM' kavramı ile yeni bir soluk getiriyor. 

Değeri hergün artan bir lokasyon da yer alan REAL MERTER, bölgenin yeni cazibe ve buluşma merkezi olmaya aday. Proje; yıllık yaklaşık 3 milyar dolar ticaret hacmi bulunan Merter bölgesinin, katma değerini daha da arttıracak. Toptan Tekstil AVM kavramı ile yurt içi ve yurt dışı fuarlarda da tanıtılacak olan REAL MERTER; bu sayede bölgeye yeni bir potansiyel kazandıracak.

Tekstil toptancılarını bir araya getirecek olan REAL MERTER, Merter'de sokak araları ve karmaşa yerine geniş alanlarda düzenli mağazaları, organize yerleşimi, şık showroomları, 800 araçlık otoparkı, mal kabul alanları ve eklentili depo alanlarıyla sektörde önemli bir değişime de  imza atıyor.

130 milyon TL’lik yatırım

2017 yılı ilk çeyreğinde tamamlanacak olan REAL MERTER projesinin toplam yatırım tutarı ise 130 milyon TL.

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen projenin tasarımı Tago Mimarlık’a ait. Real Merter'de hazır giyimin yanı sıra iplikçiden düğmeciye, ayakkabıcıdan kumaşçıya kadar farklı kategorilerde toptan perakende mağazaları yer alacak. Mağazaların hem perakende hem toptan satış yapabileceği Real Merter’de ayrıca bankalar, noter, kargo şirketleri, restoranlar da bulunması planlanıyor. 

Yaşam alanları için 41.422m2 alan ayıran REAL MERTER  içinde ayrıca çocuk oyun parkları, süs havuzları, yürüyüş parkurları, spor sahaları, sauna, buhar odaları, market, kuaför ve fitness merkezi ve yüzlerce farklı çeşit bitkiden oluşan peyzaj çalışması gibi sosyal yaşam alanları da faaliyet gösterecek. 

Farklı özelliklerde zengin seçenekler;

Sadece tekstil dünyasını değil, bölgedeki yaşam standartlarını da değiştirmeye hazırlanan Real Merter, farklı yaşam olanakları da sunuyor. Proje; 14.591 m2 taban üzerine 98.000 m2 inşaat alanına sahip. 

Real Merter’de modern mimariyi son teknoloji ile buluşturan ve büyüklükleri 66 m2 – 185 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alacak. 

Ulaşım çok kolay; 

Real Merter, bulunduğu konumdaki trafik sıkıntısına da son verecek;

•    Havalimanı’na 10 dakika,

•    E-5 Karayolu’na 5 dakika,

•    TEM Otoyolu’na 5 dakika, 

Ayrıca; Metro, metrobüs ya da otobüs minibüs gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olan “REAL MERTER”de araç bir zaruret olmaktan da çıkıyor. Ayrıca 800 araçlık otopark kapasitesiyle burada yaşayanların hayatını kolaylaştıracak.  

Herşey içinde;

Bünyesinde pek çok farklılık barındıran REAL MERTER; satış avantajları noktasında da yatırımcıların yanında yer alıyor. Proje de yer almak isteyen yatırımcılara sunulan avantajlar içinde; kat irtifak masrafları, vergiler, tapu alım harçları, DASK, doğalgaz, su abonelikleri yer alıyor.

Satış, kiralama ve yönetim KDM Danışmanlık’ta;

Sürdürülebilir yönetim anlayışı ilkesi ile hareket eden REAL MERTER; hem konut hem de ticari ünitelerin satış sürecinde ise; Murat İzci’nin ortağı olduğu KDM Danışmanlık tarafından temsil edilecek. 20 yıllık deneyimi ile KDM Danışmanlık; konut, avm, perakende sektöründe başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor.

2008 tarihinde kurulan KDM Avm danışmanlık Siirt’ten, Edirne’ ye kadar toplamda 859.660 m2 kiralanabilir alana sahip 48 projeye hizmet verdi. KDM Avm danışmanlık 7 yıl içinde 30 projenin açılışını gerçekleştirmiş olup, Yurt dışında 6 projenin kiralama ve yönetim danışmanlığı üstlenmiştir. 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI