20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriTual Bahçekent Satış Fiyatları

Tual Bahçekent Satış Fiyatları

Emlak Konut GYO & Dağ Mühendislik  iş ortaklığıyla; İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir Bahçekent’te 190 bin M2 büyüklüğündeki arsa üzerinde yapımı devam eden Tual Bahçekent konut  projesinde, büyüklükleri 76 M2 ile 200 M2 metrekare arasında değişen, 1+1’den 4+1’e kadar konut seçeneklerinin de bulunduğu 1.739 daire ve 187 ticari ünite bulunuyor. 4 ile 26 kat arasında değişen toplam 20 bloktan meydana gelen Projede konut teslimleri aralık 2018 olarak planlanıyor.


 
Tual Bahçekent ‘te; devlet ilköğretim okulu , özel okul , özel kreş , özel hastane ve 1 adet cami de bulunacak. Sosyal donatı alanları olarak; alışveriş dükkanları , kapalı yüzme havuzu , fitness merkezi , sauna , çocuk parkı , kapalı otopark , kafe ve restoran ile yürüyüş ve koşu parkuru bulunuyor.
 
Tual Bahçekent projesinde  güncel satış fiyatları ve ödeme planları şöyle: (Kasım 2016)

Tual Bahçekent Nerede

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI