28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir'de son 60 daire!

Trendist Ataşehir’de son 60 daire!

İstanbul  Ataşehir'de tüm zamanların projesi olma sloganıyla hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesinde son dairelere özel kampanya düzenlendi. Toplamda 16 bloktan oluşan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.
Ataşehir, finans merkezinin hayata geçecek olmasıyla daha da değerlenen bölgelerden biri. Bölge yatırımcısına kazandırmayı ve prim yapmayı vaad ediyor. Trendist Ataşehir projesi de işte tam bu bölgede yani yeni cazibe merkezinde yükseliyor.
Projenin tamamlanmasına az bir süre kaldı. Trendist Ateşhir projesinde 3 tane 33 katlı, 13 tane de 8 katlı bloklar bulunuyor. Toplamda 16 blokluk bir proje olan Trendist Ataşehir projesi yüksek standartlar sunuyor.
Ataşehir Belediyesi'nin bölgede gerçekleştireceği ve bölgeye büyük bir yeşil alan kazandıracağı Kent Park'a da komşu olan Trendist Ataşehir projesinde 21 bin metrekarelik peyzaj alanı mevcut bulunuyor.

Son 60 Daireye Özel Teşekkür 
Mimarisiyle de dikkat çeken Trendist Ataşehir projesinde yatırımcıya uygun ödeme koşulları sunuluyor. Projede teslimlere kısa bir zaman kalmışken bir de teşekkür kampanyası düzenleniyor. Son 60 daire için geçerli olan kampanyada 60 aya özel yüzde 0,60 avantajıyla daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.
Projede yatırımcılar yaşamaya başlayabilecekleri gibi, hemen kiraya verip, kira geliri kazanmaya da başlayabiliyorlar.
 
Trendist Ataşehir Nerede?
Proje Ataşehir'de TEM'e be D-100 karayoluna bağlantılı bir konumda yükseliyor. Trafiğin içinden sıyrılacağınız bir lokasyonda bulunuyor. Sabiha Gökçen'e projeden ulaşım ise yaklaşık 15 dakikayı buluyor. Konumuyla da dikkat çeken proje okul ve hastanelere de oldukça yakın bir lokasyonda.

Bade Yılmaz / Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI