28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir'de fiyatlar 341 bin TL'den başlıyor!

Trendist Ataşehir’de fiyatlar 341 bin TL’den başlıyor!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri haline gelen Ataşehir’de K Yapı ve Solid İnşaat işbirliğiyle inşa edilen Trendist Ataşehir klasik Avrupa mimarisi ile tasarlanan 7 katlı binalar, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oluyor. Bir ailenin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan bu daireler, konumlarıyla hem projenin iç bahçesine hem de dış alanına açılıyor. Böylece daire sakinleri hem manzara hem de güneş ışığı avantajından yararlanıyor.

Her yaşam şekline uygun daire var

Projede yer alan Rezidans Kule stüdyo dairelerden, Trendist Kuleler ise ağırlıklı olarak 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Adalar ve deniz manzaralı kuleler sakinlerine keyifli zamanlar geçirebilecekleri fırsatlar sunuyor. Trendist farklı daire alternatifleriyle geniş bir hedef kitleye hitap ediyor. Trendist Ataşehir’de rezidans hayatına uygun küçük dairelerden, çocuklu ve kalabalık aileler için geniş ve ferah dairelere kadar, 7’den 70’e her yaş grubuna ve farklı yaşam taleplerine uygun çözümler sunuluyor.

Trendist Ataşehir sosyal donatılar

Anahtar teslim tarihi Ekim 2016 olarak öngörülen proje içerisinde, açık ve kapalı spor alanları, yaz kış yüzebileceğiniz kapalı ve açık yüzme havuzları, doğal yeşil alanlar, güneşlenme terası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu, 2 adet çocuk oyun alanı, fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, 281 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu ve 540 metrekare güneşlenme alanı, cadde dükkan konseptiyle tasarlanan restoranlar, perakende satış alanları, hipermarketler, cafeler yer alıyor.

Trendist Ataşehir güncel fiyatlar ve ödeme planı

Stüdyo daireler 341 bin TL
1 oda  1 salon daireler 448 bin TL
2 oda 1 salon daireler 865 bin TL
3 oda 1 salon daireler 913 bin TL'den başlayan ve artış gösteren fiyatlarla satışa sunulurken, 4 oda 1 salon daire tiplerinin satışları tamamlanmış bulunuyor.

Projenin yeni daire sahipleri yüzde 25 peşinat ödeyerek, kalan yüzde 75'lik miktarı banka kredisi çekerek ödeyebiliyor.

Trendist Ataşehir anlaşmalı bankalar

Akbank, Yapı Kredi, Garanti, Fibabanka, ING Bank, Odea Bank projenin anlaşmalı bankaları olarak cazip kredi ve faiz imkanları sunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI