19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriTransform Fikirtepe Projesi

Transform Fikirtepe Projesi

Fikirtepe İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi. Ve şimdi Fikirtepe yeniden şekillenmeye ve filizlenmeye başlıyor. OBAKÖY Gayrimenkul A.Ş ve Haldız İnşaat ortaklığı ile başlatılan projede kusursuz bir lokasyon ön planda tutulmuş. Projede mimari ile peyzaj birbiriyle birleştirilerek tam bir yaşam alanı oluşturulmuş.

Yatırımcı ve oturumcuların beklentilerini karşılayan odağında “insan” olan proje.

Obaköy – Haldız ortaklığı Transform Fikirtepe projesiyle beraber bir ilki de gerçekleştiriyor. Slogan olarak PROJE SENSİN başlığı kullanılmış. Amaç ev sahiplerinin tercihlerine göre özgür hareket etmelerini sağlamak.

Transform Fikirtepe projesinde kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Projede yalnızca konut değil Home ofis dairelere de yer verilmiş. Bu format Türkiye’ de ilk kez hayata geçirilen bir proje olmasından kaynaklı olarak yatırımcıları da heyecanlandırıyor . Proje de lokasyonun yanı sıra sosyal donatılarda ön planda tutulmuş. Sağlıklı bir yaşam için insanın ihtiyacı olan her türlü avantajı sunabiliyor.

İç Mekan Görselleri

Transform Fikirtepe projesinde daire fiyatları ve satış seçenekleri

Neden “PROJE SENSİN”

Ortak yaşam alanlarında tercihi alıcı belirliyor. Bunun içinde projede belirlenmiş olan alanlara oturumcu ve yatırımcının tercihleri yön veriyor. Kütüphane mi? Hobi odası mı? Müzik stüdyosu mu? VIP sinema salonu mu? Hangisini istiyorsun.

Home ofis tercihinde ise kullanılacak ve sunulacak hizmetleri ve altyapı opsiyonlarını oturumcular seçebiliyor.  IT hizmeti mi, sunucu desteği mi? Kişiye özel sekretarya mı yoksa karşılama hizmeti mi? sence hangisi?

Transform Fikirtepe projesinde ödeme koşulların alıcının tercihine göre bırakılmış. İster ‘0’ faiz, ister teslimde ödeme olarak seçilebiliyor.

Transform Fikirtepe Nerede?

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI