27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerTOKi'den 298 gayrimenkulde açık artırma

TOKi’den 298 gayrimenkulde açık artırma

Toki; 16 şehirdeki 110 konutu ve 23 şehirdeki 188 iş yerini 5 aralıkta açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyetinde bulunan 188 işyeri ve 110 konut 5 aralık 2017 salı günü gerçekleştirilecek olan müzayede ile satışa sunuluyor.

Kurumun iştiraki olduğu Emlak Yönetim A.Ş. tarafından düzenlenecek olan açık artırma; TOKi’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda olmak üzere eş zamanlı olarak 2 yerde gerçekleştirilecek. Müzayede www.emlakyonetim.com.tr internet adresi üzerinden de canlı olarak yayınlanacak ve online olarak açık artırmaya katılım sağlanabilecek.

Konutlarda ödeme planı

Aksaray, Ankara (Gölbaşı İncek ve Mamak), Bolu, Çorum, Erzincan, Gaziantep, İstanbul (Başakşehir Kayabaşı),  Karabük, Karaman, Kocaeli, Konya, Manisa, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon,  şehirlerinde satışa sunulan konutlarda ödeme koşulları yüzde 12 ya da yüzde 25 peşin, 120 veya 180 ay vade ile ödeme planı uygulanıyor.

İşyerlerinde ödeme planı

Afyonkarahisar, Ankara (İncek ve Mamak), Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Gaziantep, Hatay,  İstanbul (Başakşehir Kayabaşı),  Karabük, Karaman,Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya (Sapanca), Sivas, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak’ta bulunan  iş yerlerinde ödeme planı olarak yüzde 25 peşin ve 120 ay vade imkânı sunuluyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI