19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerTOKİ Türkiye'nin tek "Süper Marka" kamu kurumu oldu

TOKİ Türkiye’nin tek “Süper Marka” kamu kurumu oldu

Türkiye'nin gayrimenkul devi TOKİ, "Süper Markalar"ın seçildiği "Supermarkalar Türkiye" araştırmasında "Süper Marka" seçilen tek kamu kurumu oldu.

Türkiye’nin gayrimenkul devi TOKİ, “Süper Markalar”ın seçildiği “Super Markalar Türkiye” araştırmasında “Süper Marka” seçilen tek kamu kurumu oldu.

Türkiye’nin Süper Marka Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tüketici tercihleri doğrultusunda gayrimenkulde TOKİ, Türkiye’nin Süper Markası seçildi.
Araştırmaya katılan gruplar toplamında yüzde 71.5 oranla TOKİ “Süper Marka” olarak tercih edildi. Yaş grupları içinde 18-30 yaş grubu yüzde 72.4, 31-43 yaş grubu yüzde 70.8, 44-56 yaş grubu Yüzde 69.6 oranıyla TOKİ’yi Süper Marka olarak tanımladı.

“Konut üretim çizgimiz daha da gelişecek”

TOKİ Başkanı Ergün Turan, dünyada markaların küresel bir hareket içinde olduğunu, tüketiciler tarafından artı ve eksileriyle çok yakından izlendiğini söyledi.

Değişimin de aynı ölçüde fark edildiğini anlatan Turan, “Artık ulusal markalar en az uluslararası markalar kadar tüketici nezdinde güçlü. TOKİ, üretim gücüyle Türkiye’nin her köşesinde gayrimenkul sektörünün ve vatandaşların hayatında ve gözlemi altında. 2014’te yenilenen ve büyük beğeni toplayan konut üretim çizgisi, tüketicinin talepleri doğrultusunda daha da gelişecek. Şehirlere ve insanlara değer katan yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“İnsanı merkeze alan bir üretim çizgimiz var”

TOKİ Süper Marka Ödülü’nü alan Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de TOKİ’nin yenilenen konut üretim çizgisinin beğeniyle karşılık bulduğunu aktardı.

Özçelik, 2014’ten bu yana kaliteden mimariye insanı odağa alan yeni bir çizgide üretim yaptıklarını dile getirerek, “3 ana disiplin olan yatay mimari yaklaşımla az katlı planda, mahalle konseptinde ve yöresel mimari unsurları barındıran 120 bin yeni konut projelendirildi. Bu değişim tüketici tarafından fark edildi ve büyük beğeni topladı. TOKİ projeleri özellikle Anadolu kentlerimizde, ‘şehirlere değer katan projeler’ olarak anılıyor. Bu samimi çabayı ve değişimi gören vatandaşlarımızın teveccühüyle TOKİ gayrimenkulün Süper Markası seçildi.” diye konuştu.

TOKİ’nin yeni tipteki konut üretimlerinin beğenilmelerinde büyük önem taşıdığını ifade eden Özçelik, “Beğeni gören de bu çizgidir. Bunun yanında, ülkemizin dört bir yanında, dar gelirli ve hiç evi olmayan, ekonomik gerçekliklerinde ev sahibi olması mümkün görünmeyen 800 bin aileyi devlet bütçesinden pay almadan konut sahibi yapabilmek, TOKİ’yi Süper Marka yaptı.” şeklinde konuştu.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI