27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaTüm HaberlerThe Mandarins Acıbadem projesi

The Mandarins Acıbadem projesi

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Ticaret AŞ tarafından Kadıköy'de inşa edilen The Mandarins Limited Acıbadem projesinin ilk etabı 2 blokta 493 konuttan meydana geliyor.

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Ticaret AŞ tarafından Kadıköy’de inşa edilen The Mandarins Limited Acıbadem projesinin ilk etabı 2 blokta 493 konuttan meydana geliyor.

Projede satışa sunulan 1+1 daireler 62 ila 82 metrekare, 2+1 daireler 100 ila 115 metrekare, 2+1 dubleksler 135 ila 151 metrekare, 3+1 daireler ise 150 ila 187 metrekare olarak tasarlandı.

The Mandarins Acıbadem projesinde fiyatlar ve satış seçenekleri

Bir süredir ön satışta olan The Mandarins cıbadem projesinde 10 ay gibi bir sürede yüzde 55 oranında satış elde edildi. 550 milyon TL yatırım tutarına sahip olan The Mandarins Acıbadem projesinin toplam yatırım değeri ise bir milyon 200 milyon TL’ye ulaştı.

Projede konutlar 570 bin TL ile 1 milyon 465 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

The Mandarins Acıbadem, rahat ödeme planıyla da ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kolaylık sağlıyor. Peşinat, aylık ve ara ödemeler alıcıyla beraber kararlaştırılarak kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. %20 peşinat imkanı sağlanan projede, faizsiz 60 aya varan vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

Projenin ikinci etabı 2017 yılının ilk aylarında başlayacak.

The Mandarins Acıbadem projesinde ilk etabının Mayıs 2018’de teslim edilmesi planlanırken 2. etabın teslim tarihi ise Ağustos 2020 teslim edilmesi öngörülüyor.

Projenin konumu ve sosyal alanlar

Fikirtepe’de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projelerinden The Mandarins Acıbadem, ulaşım için avantajlı bir noktada yükseliyor. Proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 2 kilometre, Bağdat Caddesi’ne 3 kilometre, metro ve metrobüs hatlarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Acıbadem bölgesinin tek A+ projesi olan The Mandarins, Akasya Alışveriş Merkezi’nin tam karşısında, Tarihi Salı Pazarı’nın hemen yanında yapılıyor.

Projede depo alanları, su arıtma sistemi, Guest House, araç şarj üniteleri gibi farklı özellikler bulunuyor

The Mandarins Acıbadem projesi nerede

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI