20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriTemaşehir Konya’da Özel Fiyat Avantajları

Temaşehir Konya’da Özel Fiyat Avantajları

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle Konya’da hayata geçirdiği projesi Temaşehir, geniş daire seçenekleriyle dikkat çekiyor. 700 milyonluk yatırım ile hayat bulan proje 740 konut, 165 ticari alana ev sahipliği yapacak.

Temaşehir Konya fiyatlar

Temaşehir’de lansmana özel fiyatlar, en düşük 324 bin ile en yüksek  1 milyon TL arasında değişiyor. Konya halkına cazip teklifler sunan Temaşehir’de teslimler yaklaşık olarak 36 ay sonra yapılacak.

Temaşehir Konya ödeme planı

Yetkililer projenin tamamının satılması hedefi ile toplamda 705 milyon TL’lik satış geliri hedeflanen projede; yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar vade ve vadeye TÜFE artışı uygulanması ve yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade uygulaması gibi ödeme planları sunuluyor.

Temaşehir Konya sosyal alanlar

Temaşehir Konya projesi güvenlik,  kafe, kreş,  okul,  restoran,  süs havuzu,  yürüyüş parkuru gibi sosyal alanların yanı sıra; 42. Cadde adı verilen ve dünyaca ünlü markalara ait mağazaların ve restoranların yer alacağı cadde çarşı konsepti bulunuyor.

Ayrıca Konya için 20 bin metrekarelik bir meydan, tematik havuz, saat kulesi, cami, park, gençlik ve kültür merkezi yer alacak. 42. Cadde yaklaşık 500 metre uzunluğunda cadde boyunca tasarlanmış mağaza ve dükkânlar yer alıyor.

Temaşehir Konya daire planları

Proje, 728 konut ve 152 dükkândan meydana geliyor.  2+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Bunların en küçüğü 130 metrekare olurken en büyüğü ise 370 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 5+1 ve 6+1 dairelerin içinde ise hamam yer alıyor.

Temaşehir Konya nerede?

Konya Metro projesinin de güzergahı üzerinde bulunan ‘Temaşehir’ aynı zamanda YHT garına da oldukça yakın bir mesafede yer alıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI