24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleri"TEMA İstanbul Bahçe projesinde evler tükeniyor"

“TEMA İstanbul Bahçe projesinde evler tükeniyor”

TEMA İstanbul Ortak Girişiminin Genel Müdürü Aydın Ayçenk, vatandaşların projeye büyük ilgi gösterdiği ve konutların yarısını kısa sürede satıldığını belirtti.

TEMA İstanbul Ortak Girişiminin Genel Müdürü Aydın Ayçenk, vatandaşların projeye büyük ilgi gösterdiğini ve konutların yarısını kısa sürede satıldığını belirtti.

Artaş, Kantur-Akdaş ve Öztaş ortaklığı tarafından Atakent’te 1 milyon 500 bin metrekarelik arazi üzerinde 3 milyar TL yatırım değeriyle Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karma projesi olarak yapılan Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe’nin lansmanı yapıldı.

Ayçenk, lansmanın ardından Emlakdream.com’a yaptığı açıklamada, büyük bir proje hayata geçirdiklerini ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

“Ciddi bir proje yaptık”

Projenin ilk etabının bittiğini anımsatan Ayçenk, “İçinde okul projesi falan vardı. İkinci etapta da konut ve eğlence ve özel okul projesi var. Buranın 90 bin nüfusu var. İşletmeciler, beyaz yakalı yöneticiler, doktorlar var. Burada bir aile yapısı ihtiyacı vardı. Projelerimizi buna göre oluşturunca ilgi görüyoruz. İnsanlar geliyor. Ev sahibi olmak, yatırımcı olmak istiyor. Ciddi bir iş. İnsanlar buraya ciddi yatırım yapıyor.” dedi.

Ayçenk, projeye çok zaman harcadıklarını anlatarak, “İnsanlar içine oturunca, işten gelince neyi görmek isterse ona göre değerlendiriyoruz. Gruplar çok kuvvetli. Sözlerini tutuyorlar. Ondan çok ilgi görüyor. Birinci etapta oturanların çoğu geldi buradan ev aldı. Onların istek ve taleplerine göre bunda değişiklikler yaptık. Bağdat Caddesinde nasılsa burada da aynı projelendirme oldu. İnsanların çok hoşuna gitti bu. Müşterilerimize anket düzenledik. İlk önce bu müşterilerimize haber verdik. Geldiler projeyi gördüler. Eğlence parkını gördüler. Çok ilgi oldu. Yarısı satıldı.” diye konuştu.

“4+1 daireler tükendi”

Projede metrekaresi 5 bin 200 liradan başlayan fiyatlar olduğunu dile getiren Ayçenk, “Ortalama 5 bin 800 lira. 8 bin metrekareye satılanlar var. İlk önce de bunlar alındı. Halkalı’da bu fiyata ulaştık. 4+1 daireleri 1 milyon 800 bin liraya sattık Elimizde 4+1 daire kalmadı. Tüm dairelerimiz ön tarafa bakıyor. Katta iki daire var. 3 cepheli hepsi. Sadece yatak odası arka tarafa bakıyor. Diğer taraf manzaraya sahip. Hızla evler sahiplerini buluyor.” şeklinde konuştu.

Proje kapsamında düzenlenen kampanyalar

Ayçenk, proje kapsamında çeşitli kampanyalar düzenlediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

“Şirket bünyesinde yüzde 20 peşin, gerisini teslime kadar bünyemizde sıfır faizle taksitlendiriyoruz. Başka bir kampanyada yüzde 25 peşinatla gerisini 3 taksite bölüyoruz. 6 ayda bir ödemeyle tamamlanmış oluyor. Banka kredisi kullanıp peşin alanlara da yüzde 10 iskonto yapıyoruz. Projenin 3. etabı da olacak ancak 2020’de. Burada 150 bin metrekareyi yeşil alan olarak ayırdık. Onun haricinde 1 milyon 350 bin metrekare. 333 bin metrekaresini birinci etapta kullanmıştık. Şimdi 400 bin metrekaresini kullanacağız. Geriye 600 bin metrekarelik yer kaldı. Ona da en uygun projeyi yapacağız.”

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI