23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSur Yapı'dan yeni proje : Şehir Konakları

Sur Yapı’dan yeni proje : Şehir Konakları

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Necip Fazıl Mahallesinde bulunan 21 bin 698 metrekare arsa üzerinde 6 blok halinde hayata geçirilecek olan Şehir Konakları projesinde; büyüklükleri 60 ile 269 metrekare arasında değişen , 1+1'den 4+1 dublekse kadar konut seçenekleri bulunan 208 daire ve 10 ticari ünite bulunuyor.

Konut teslimlerinin 2018'in üçüncü çeyreğinden sonra yapılması planlanan projenin ön talep toplama döneminde satış fiyatları yüzde 10 lansman indirimi ve peşin alımlarda yapılacak ikinci bir yüzde 10 indirimle birlikte 394.000 TL'den başlıyor.

Şehir Konakları konum olarak; Metrogarden AVM'ye 200 metre, 2017 yılı içinde hizmete girmesi beklenen Üsküdar-Çekmeköy metro istasyonuna 100 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede bulunuyor.

Projenin sosyal donatıları arasında; açık hava spor alanı, peyzajlı bahçeler, oyun vadisi, oturma&dinlenme alanları, yürüyüş yolları, tenis kortu, yüzme havuzu, yürüyüş mesafesinde AVM, 7/24 güvenlik, kapalı otopark, kafe ve restoran bulunuyor.

Sur Yapı Şehir Konakları Nerede

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI