20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSkyland İstanbul'da yılın son fırsatları

Skyland İstanbul’da yılın son fırsatları

Rezidans dairelerinde konut teslimlerinin başladığı Skyland İstanbul projesinde 3 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle konut ve 8 bin 500 TL'den başlayan ödemelerle ofis sahibi olma fırsatları başladı.

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe’de hayata geçirilen ve rezidans dairelerde konut teslimlerinin aralık 2017 tarihi itibarıyla başladığı Skyland İstanbul projesinde; yılın son fırsatlarıyla kapsamında uygun ödeme koşullarıyla ev ve ofis yatırımı yapma fırsatı sunuluyor.

Tower Loft bloğundaki rezidanslar ve flat ofislerde peşinatsız kolay taksit fırsatı

Projenin Tower Loft bloğunda peşinatsız 120 ay 3 bin 800 TL’den başlayan aylık taksit ödemeleriyle rezidans dairelerde yatırım fırsatı ile birlikte Flat ofislerde de peşinatsız olarak aylık 8 bin 500 TL’den başlayan taksitlerle ofis sahibi olma imkânı bulunuyor.

Tower rezidanslarda 1+0’dan 4+1’e kadar değişen yelpazede konut seçenekleri sunulurken Tower ofislerde ise 190 metrekareden başlayan ofisler istendiğinde tek katta 4 bin 600 metrekareye kadar büyüyebiliyor. Flat ofislerde ise tek katta 1100 metrekarelik ofis alanı imkânı bulunuyor

Sky Residence’da teslimler 6 ay sonra

1+1’den 4+1’e farklı kat planlarında dairelerin olduğu ve konut teslimlerinin 6 ay sonra yapılacağı Sky Residence bloğundan yatırım yapmak isteyenler için ise ödeme planları 2019 yılında başlıyor.

Skyland İstanbul nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI