16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSky Bahçeşehir'den bayram ettiren kampanya!

Sky Bahçeşehir’den bayram ettiren kampanya!

"Ailenizi göklere taşıyın!" sloganıyla yola çıkan Sky Bahçeşehir projesi, Sinan Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 13 bin 53 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede toplam 194 adet konut bulunuyorZemin+11 katlı tek bloktan oluşan Sky Bahçeşehir projesinde, 116 adet 2+1, 66 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 daire yer alıyor.
 
Proje’de; Sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, 2 adet kapalı yüzme havuzu, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanından oluşan sosyal imkanlar da bulunuyor. 

Sky Bahçeşehir nerede?

3. Köprü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi İstanbul'un dev projelerine yakınlığıyla dikkat çeken Sky Bahçeşehir projesi; Tem Otoyolu’na 5 dakika, yapımı devam eden raylı sisteme ise 10 dakika mesafede konumlanıyor.

Sky Bahçeşehir daire fiyatları!

2 oda 1 salon daireler 380 bin liradan,
3 oda 1 salon daireler 471 bin liradan,
4 oda 1 salon daireler 731 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Sky Bahçeşehir projesinde Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında, peşinat ve banka kredisi taksidi düşürüldü.

Kurban Bayramı Kampanyası’nda, konut bedelinin yüzde 5’i peşinat olarak ödenerek ev sahibi olmak mümkün. Bu ödemeye, teslimata kadar ödenecek banka kredisi taksiti eklendiğinde, 380 bin liralık 120 metrekare 2+1 daireler için teslimata kadar sadece 49 bin lira ödeyerek, 471 bin liralık 150 metrekare 3+1 dairelere ise yine teslime kadar sadece 62 bin lira ödeyerek sahip olunabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem Atila/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI