19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerSinpaş'tan Sancaktepe Paşaköy'e yeni proje

Sinpaş’tan Sancaktepe Paşaköy’e yeni proje

Sinpaş; bugüne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdiği Sancaktepe'de yeni bir proje geliştirme hazırlığı yapıyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası ilçelerinden Sancaktepe’de bugüne kadar Kelebekia, Lagün, Ege Boyu, Köyceğiz, Aydos Country projelerini hayata geçiren ve yeni projeleri Metrolife’ta inşaat çalışmalarını başlatan Sinpaş Grubu bölgede Paşaköy mevkiinde yeni bir projeye hazırlanıyor.

Habertürk’te yayınlanan Şengül Kırmızıtaş imzalı habere göre Sancaktepe’nin Paşaköy Mahallesinde 258 parsel ve 260 parselde bulunan arsanın kat karşılığı imzaları atıldı. Sinpaş Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği bilgilendirme yazısında “İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesi’nde yer alan 16 bin 400 metrekare yüzölçümlü 258 nolu Parsel ve 31 bin 167 metrekare yüzölçümlü 260 nolu Parsel için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapılmıştır. Sözleşme uyarınca Şirketimizin payı 70/100 , arsa sahibinin payı ise 30/100 olacaktır. İlgili taşınmazlara ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.” açıklaması yapıldı.

Arsanın konumu

Sinpaş’ın kat karşılığı anlaşmasını yaptığı yeni arsanın konum olarak Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy gişelerine çok yakın ve Baraj Yolu Caddesi’nin kuzeyinde yer alıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI