19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş'tan çok kazandıracak proje: Gökorman

Sinpaş’tan çok kazandıracak proje: Gökorman

22 eylül 2017 cuma günü gerçekleştirilen basın toplantısının ardından peşin alımlarda 4 bin 800 Liradan başlayan çok cazip metrekare satış fiyatlarıyla lansman satışlarına sunulan Gökorman projesi; Sinpaş GYO'nun Anadolu Yakasındaki 18. projesi olarak Ümraniye'de Şile Yolu üzerinde hayata geçirilecek. 330 milyon Liralık yatırım değerine sahip olan Gökorman projesi 2 blokta 420 konuttan meydana gelecek. Büyüklükleri 48 ile 190 metrekare arasında değişen ve 1+1'den 4+1'e kadar kat planında konutların sunulduğu projedeki dairelerin yüzde 70'i 100 M²'den büyük inşa edilecek. 

Topraktan kazanmanın 3 altın şifresini lokasyon, tasarım ve marka olarak sıralayan Sinpaş GYO yetkilileri; Gökorman projesinin İstanbul Anadolu Yakasının gözde lokasyonlarından Ümraniye'de yüzde 30'a varan fiyat avantajıyla satışa sunulduğunu, yeşili gökyüzüne taşıyan farklı mimarisiyle öne çıkacağını ve arkasında Sinpaş gibi güçlü bir markanın olduğuna dikkat çekerek projeden şimdi yatırım yapanların çok kazançlı çıkacağını belirtiyorlar.

Sinpaş Gökorman'da fiyatlar ve ödeme planı
Sinpaş Gökorman'da lansmana özel yüzde 20 ve peşin alımlarda yüzde 10 iskontoyla birlikte projenin metrekae satış fiyatları 4 bin 800 ile 6 bin 400 TL arasında değişiyor. Mayıs 2019'dan sonra teslimatların yapılması planlanan Gökorman'dan vadeli alımı tercih edenler için Sinpaş bünyesinde; yüzde 5 peşin verdikten 3 ay sonra yüzde 10 , 1 yıl sonra sonra yüzde 15 ile birlikte ilk 1 sene içinde yüzde 30'luk bir ödeme yapıyor. Konut teslimlerinde ödenmek üzere yüzde 35'lik bir balon ödeme alınıyor. Bakiye olarak kalan yüzde 35'lik kısım da 60 ay vade farksız olarak taksitlendiriliyor.

Sinpaş Gökorman Nerede

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI