15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaEditörün SeçtikleriSinpaş’tan 3 yeni projede kârlı yatırım fırsatları..

Sinpaş’tan 3 yeni projede kârlı yatırım fırsatları..

Sinpaş Grubu; güz döneminde Anadolu Yakası’nın üç ayrı ve değerli lokasyonunda 3 yeni projenin lansmanını yaptı.

Üç yeni projede 3 bin 371  adet konut hayata geçirmeye hazırlanan Sinpaş; lansmana özel fiyat ve ödeme fırsatlarıyla hem yatırımcı hem de oturum amaçlı konut alacaklar için avantajlı şartlar sunuyor.

Şehrin merkezinde Finans Şehir’de yüzde 1 peşinat 36 ay sıfır faizle ödeme

Sinpaş’ın hayata geçirdiği projeler ağırlıkta şehrin gelişmekte olan çeperlerinde olurken Finas Şehir projesi çok farklı şehirli kimliği ile öne çıkıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında yükselen proje; finans merkezinin yaşam alanı olmaya aday.

Şehirli konsepti, az katlı mimarisi, cadde mağazaları, konut ve şehir hayatını iç içe yaşatmayı hedefleyen projede konutlar, homeofisler ve ticari alanlar yer alıyor.

Finans Şehir’de yer alan sosyal alanlar kentli yaşama uyum sağlayacak nitelikte. Orta ve üstü her kesimin ev sahibi olabileceği cazip ödeme imkânları yer alıyor.

Proje; lansmana özel yüzde 1 peşin  bütçenize göre ara ödemeler yaparak yüzde 40’lık miktarını da  teslime ertelemek şeklinde 36 ay sıfır faizli taksitli ödeme fırsatı sunuyor.

Orta ve üstü her kesimin ev sahibi olabileceği cazip ödeme olanakları sunuluyor.

Sinpaş Gökorman’da yatırıma yüzde 30 indirimle başlama fırsatı..

Sinpaş’ın Ümraniye Şile Yolu üzerinde hayata geçirdiği  yeni konut projesi  Gökorman’da 330 milyon yatırım değerine sahip 420 konut yer alıyor.

Projede lansmana özel yüzde 20 indirim ve peşin alımlarda uygulanacak yüzde 10 iskontoyla birlikte yüzde 30’a varan avantajlarla birlikte  metrekare satış fiyatları 4 bin 800 ile 6 bin 400 TL arasında değişiyor. Gökorman’da konutların satış fiyatları 359 bin TL’den başlıyor.

Gökorman’dan vadeli alımı tercih edenler için yüzde 5 peşin 60 ay vade farkı olmaksızın taksitlendirme imkânı bulunuyor.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de  yüzde 30 indirim fırsatı

Sinpaş’ın Anadolu Yakası’ndaki bir diğer projesi Metrolife; Sancaktepe’nin prestij caddesi olan Abdurrahmangazi Caddesi üzerinde 2019 da hayata geçmesi planlanan metronun hemen yanında konumlanıyor. Metrolife’da yaşayanlar  Üsküdar’a 27 dakikada, Eminönü’ne 35 dakikada , Zincirlikuyu’ya ise sadece 45 dakikada ulaşacak.

Anadolu Yakası’nda 19. projesini hayata geçiren Sinpaş bölgede 12 binden fazla proje geliştirdi. Yeni projesi Metrolife ; Sinpaş Lagun, EgeBoyu, Kelebekia, Köyceğiz projelerinin hemen yanında konumlanıyor.

Anadolu Yakası’nın gayrimenkulde cazibe merkezi olan ilçelerinden Sancaktepe’de son iki yılda satılan 22 bin  konutun yüzde 75’i birinci el olarak satıldı. Depremden sonra kentsel gelişimi en yüksek olan ve zemin verilerine göre en emniyetli bölgesi.

Sinpaş Metrolife projesi; büyüklükleri 59 ile 205 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1 kat planına kadar 544 konuttan ve 8 bin metrekarelik meydan alanı ve çarşıdan oluşuyor.

Projede geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkân tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 8 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydan, Çocukların nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak meydan parkı ve korupark;  hem yeşilin hem de kentli modern yaşamın bir arada özenle işlendiği özel peyzaja yer alıyor

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de fiyatlar ve ödeme planları

Proje; yüzde 10’u lansmana özel ve yüzde 20’si de peşin alınması halinde yapılacak indirimlerle birlikte yüzde 30’luk bir fiyat avantajıyla lansman satışlarına sunuldu. Liste fiyatları brüt 403 bin 800 ile 1 milyon 542 bin 730 TL arasında değişen Metrolife’ta lansman süreci içinde peşin alımlarda satış fiyatları 290 bin 736 TL ile 1 milyon 110 bin 765 TL arasında değişiyor. Projede metrekare satış fiyatı 4 bin 700 ile 6 bin 500 aralığında değişiyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI