22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerSinpaş'tan 240 ay vadeli 12 proje birden!

Sinpaş’tan 240 ay vadeli 12 proje birden!

Konut ve bankacılık sektörünün el ele vererek Emlak Konut GYO ve GYODER öncülüğünde 1 Şubat 2017 tarihi itibarıyla başlattığı ve 31 Mart 2017 tarihine kadar sürecek olan ve vatandaşların düşük faizli 240 aya kadar uzayabilen taksitlerle konut sahibi olma kampanyasına Sinpaş Grubu da katıldı. 
 
Sinpaş Grubu'ndan 12 proje ile birden tam destek..
Sinpaş, konut satın almak isteyenler için tarihi bir fırsat olarak görülen  ‘240 ay vadeli konut satışı’ kampanyasına 12 projesi ile destek veriyor. Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı’nın İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de yer alan projelerinde kampanya kapsamında toplam 2 bin 855 konut en uygun vade ve ödeme koşullarıyla sunuluyor.
 
Kazandıran Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO projeleri kampanyada..
Sinpaş Yapı kampanyaya Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Liva, Köyceğiz ve Aqua City Denizli projeleri;
Sinpaş GYO; Queen Central Park, Aydos Country, Ege Yakası, Bursa Modern, Ege Vadisi ve İncek Dünyası projeleri ile katılıyor.

120 ay için 0.45, 240 ay için 0.82’den başlayan faiz oranları ile ya da Sinpaş  bünyesinde 60 veya 100 ay avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, kampanyanın "Gayrimenkulde Cumhuriyet tarihinin en büyük kampanyası" olduğunu söyledi:
 
“Markalı konut üreticileri olarak bizler ülkemizin güçlü birliği için bir kez daha hep bir aradayız. 15 Temmuz’dan sonra kampanya yapmıştık; 2017’de bunu egale ediyoruz. Döviz artışı nedeniyle bu yıl girdi maliyetlerimiz yükseldiği için konut fiyatlarında artış kaçınılmaz görünüyor. Ancak, bizler bu sıkıntıya rağmen tüm imkanlarımızı seferber ederek 2017 yılında da konutta satış rekoru kırmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar uzun vadeli 240 aya varan vadelerle konut satışı yapılıyor. Ev sahibi olmak isteyenler, böyle bir fırsatı kaçırmadan kira ödemek yerine artık 20 yıl vade ile konut satın alabilirler.”
 

 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI