27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Liva ve Köyceğiz’de Ramazan fırsatı

Sinpaş Liva ve Köyceğiz’de Ramazan fırsatı

6 Haziran ile 7 Temmuz arasında Ramazan Ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış bedeli üzerinden 25 bin lira özel Ramazan indirimi uygulanacak.
 
Sinpaş Yapı her 2 proje için avantajlı ödeme koşulları sunuyor
Peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda yüzde 20 peşin indirim iskontosu uygulanacak. Peşin ödemelerde her 2  proje için de direk tapudan satış imkânı bulunuyor. Banka kredisi ile ödeme yapmak isteyenlere Sinpaş’a özel faiz oranları sunuluyor. Ayrıca  Sinpaş Yapı bünyesinde bu projelerden ev alacaklara 40 aya kadar vade imkanı sunulmaktadır.
 
Sultanbeyli’de yapılan Sinpaş Liva’da yaşam başladı
Teslimlerin yapılıp yaşamın başladığı Liva Turkuaz,  ulaşım olarak sağladığı kolaylıklarla birlikte projede yaşayanlara sunduğu sosyal donatılarla da ilgi çekiyor. Projede yaşayanlar, göl kenarında ve çiçek bahçelerinin yanında  bulunan yürüyüş ve koşu parkurları ile birlikte birçok sosyal aktivite imkanından senenin 12 ayı faydalanabiliyor. Liva sakinleri, 5 bin metrekareye yaklaşan yüzölçümlü yapay göletiyle masmavi bir yaşamın kapılarını açan Liva Turkuaz’da gün boyunca evden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabiliyor, göl kenarında bulunan kış bahçelerinde yılın her döneminde keyifli dakikalar geçirme imkanı yakalayabiliyorlar. Liva Turkuaz’da sosyal donatı olarak, göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada maç yapma imkanı veren tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitnesscenter, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. Projede küçük çocuklar da unutulmadı. Çocuklara güvenli ve neşeli eğlence imkanı sunan Play Zone’un (oyun alanı) renkli dünyasında çocuklar eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı buluyor.
 
Sinpaş Liva , 52 dönüm arsa üzerinde Liva ve Liva Turkuaz olarak 2 etap halinde projelendirildi. İlk etap olan Liva’da 349 konut ve ikinci etap olan Liva Turkuaz’da 526 konut bulunuyor. Tamamında 875 konut bulunan projede 2+1 ve 3+1’den oluşan dairelerin liste satış fiyatları 448 bin 480 liradan başlıyor.

 
Sancaktepe’de teslimlerin haziranda başladığı Sinpaş Köyceğiz’de yaşam başlıyor
Haziran başından itibaren Sinpaş Köyceğiz’de konut teslimleri  başladı. Köyceğiz projesinde de Liva gibi yapay bir gölet bulunuyor. Göletin büyüklüğü 2.500 metrekare ve çevresinde yürüyüş ve koşu parkuru bulunuyor.. Proje sakinlerini Köyceğiz’de  köy meydanı ve mis kokulu meyve bahçeleri bekliyor. Göletin ortasındaki yeşil alanda bulunan orta kahvesindeki restoran ve kafeler de Köycegiz sakinlerinin buluşma noktası olacak. Sinpaş Köyceğiz içinde yer alan kapalı sosyal tesiste ise havuzlardan fitness salonuna kadar Köyceğizlileri dinamik ve formda tutacak sosyal donatılar var.
 
Sinpaş Köyceğiz 26 dönüm arsa üzerinde 291 konuttan oluşuyor. 3+1 ve 3,5+1 bahçe konut alternatiflerinin kaldığı projede daire buyüklükleri 159 ile 275 metrekare arasında değişiyor. Hemen teslim projede konutları fiyatları 756 bin 960 liradan başlıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI