22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Köyceğiz’de Teslim Heyecanı Başladı..

Sinpaş Köyceğiz’de Teslim Heyecanı Başladı..

Sancaktepe'de inşaatı tamamlanan Sinpaş Köyceğiz projesinde teslimler bu ay itibarıyla başladı.

İstanbul Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen bölgesi Sancaktepe’de yükselen Sinpaş Köyceğiz’de teslimler başladı. Şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmek isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek projede yaşam başlıyor. Üstelik Sinpaş şimdi Köyceğiz’de kalan sınırlı sayıda daireler için çok özel ödeme koşulları sunuyor.

Sinpaş Yapı’nın, Anadolu yakasının yüksek kazançlı yatırım bölgesi Sancaktepe’de yükselen projesi Köyceğiz’de daire teslimleri heyecanı başladı.

Sinpaş Köyceğiz’den ev alan kazanıyor
Sinpaş Köyceğiz’de ev teslimlerinin başlamasıyla ilgili açıklamalar yapan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, projeyi başlangıcında söz verdikleri gibi 2 yıldan kısa bir sürede tamamladıklarını, belirtti. Şehrin içinde doğal bir yaşam sürmenizi sağlayan Köyceğiz projemizi buna göre tasarladık. Sinpaş Köyceğiz’den ev alanların doğru bir yatırıma imza attıklarının altını çizen Çelik, ‘Sancaktepe İlçesi, İstanbul’da en hızlı gelişen yerleşim yerlerinin başında geliyor. Bölgenin gelişimine paralel olarak da gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki yedi-sekiz yıl içerisinde daha da değerleneceğini düşünüyoruz”dedi.

Köycegiz konut projesinin Sinpaş’ın Sancaktepe İlçesi’ndeki beşinci projesi olduğunu kaydeden Çelik, bölgenin Sinpaş ile birlikte gelişmeye başladığını ve pek çok konut firmasının Sinpaş’ın ardından bölgeye yatırım yapmaya başladığını söyledi.

Teslim heyecanıyla birlikte Köyceğiz’de yaşam başlıyor
Köyceğiz’de yaşam nihayet başlıyor. Konut teslimleri bu ay başlayan Sinpaş Köyceğiz sakinleri, yeşille mavinin iç içe geçtiği projede şehrin karmaşasından dışında sakin bir yaşama adım atmanın mutlulugunu yaşıyor.

Köyceğiz’den sınırlı sayıda stok daireler için şirket bünyesinde vade imkânı
Sınırlı sayıda kalan stok daire için şirket bünyesinde vade imkânı sunan Sinpaş’ın kampanyasında 2 farklı şirket bünyesinde vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. Sinpaş, Köyceğiz’den şimdi ev sahibi olmak isteyenlere, güncel liste satış fiyatının yüzde 25’i nakit, yüzde15'i 12 ay sonra ara ödeme (nakit) ve kalan yüzde 60 'ı ise şirket bünyesinde 40 taksitle ödeme fırsatı sağlıyor.

Sinpaş’ın şirket bünyesinde vadeli ödeme konusunda sunduğu ikinci ödeme planında ise güncel liste satış fiyatının yüzde 50'si peşin (nakit), yüzde 50'si şirket bünyesinde 36 eşit aylık taksit şeklinde ödeniyor. Liste satış fiyatının en az yüzde 50'sinin peşin (nakit) ödenmesi durumunda peşin ödenen tutar üzerinden yüzde 20 peşin ödeme iskontosu ile yüzde 50’nin üzerinde yapılan her peşin (nakit) ödeme için de ödenen bedel üzerinden yüzde 20 peşin iskontosu uygulanıyor.

Sinpaş güvencesiyle sunulan bir diğer ödeme planında ise güncel fiyat listesi üzerinden satış fiyatının hepsinin peşin ya da  banka kredısi ile ödenmesi durumunda liste satış fiyatı üzerinden yüzde 20 peşin ödeme iskontosu uygulanıyor. En az yüzde 25 peşin, en çok yüzde 75 banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelerde direk tapudan satış yapılabiliyor.

Köyceğiz’de güncel liste satış fiyatından alınan konut bedelinin tamamının peşin ya da banka kredisi ile ödenmesi durumunda liste satış fiyatı üzerinden yüzde 20 peşin ödeme iskontosu uygulanacaktır. Minimum yüzde 25 peşin, maksimum yüzde 75 banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelerde Köyceğiz’de direk tapudan satış yapılacaktır. Üstelik banka kredisinde baz faiz oranları geçerli olacaktır.

Sancaktepe, her geçen gün değerleniyor
Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası’nda popülaritesini her geçen gün arttırıyor. Üsküdar-Sancaktepe metrosu daha açılmadan, markalı konut projeleri tarafından tercih edilen bir lokasyon haline gelen Sancaktepe'de konutlarda yüzde 100'e varan bir artış gözlemlendi. Yapımı devam eden metro hattının bitişiyle birlikte ulaşımın daha da kolaylaşacağı Sancaktepe, yatırımcılara güven de veriyor.

Sinpaş Köyceğiz nerede?
Köyceğiz konut projesi, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe TEM otoyolu giriş  gişelerine 4 kilometre, Şile yoluna 5 kilometre mesafede bulunmaktadır. Üçüncü Köprü kavşak noktasına 15 dakika mesafede bulunmaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı’na da yakın mesafede bulunan Köyceğiz projesinin yanıbaşında, temelinin bu sene atılması beklenen İstanbul’un ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olacak Sancaktepe Şehir Hastanesi ise Köyceğiz’in yatırım degerini her geçen gün daha da artırıyor.

Rakamlarla Sinpaş Köyceğiz
Sancaktepe’de 26 dönüm arsa üzerinde 291 adet konuttan oluşan Köyceğiz konut projesinde 3,5+1 ve 4+1 planında oluşan ve büyüklükleri 152 ile 275 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 751 bin 600 liradan itibaren başlıyor. Konutların teslimleri ise başladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI