28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Gyo Ege Konsepti %60 Kazandırıyor!

Sinpaş Gyo Ege Konsepti %60 Kazandırıyor!

Ege yaşamı konseptiyle gayrimenkul sektöründe yeni bir Sinpaş GYO şimdi de Ankara’da Ege Vadisi projesini hayata geçiriyor. Ankara’nın en prestijli ve değerli semtlerinden Çankaya Oran’da inşa edilen Ege Vadisi fiyatları 369 bin TL'den başlıyor. Ege Konsepti yatırımcılarına yüzde 60 kazandırıyor.

Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer,  Ege Vadisi Ofisi’nde Ankara basınıyla buluştu. Gacemer, buluşmada yaptığı konuşmada; mimarisi, rengarenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege'nin herkesin hayali olduğuna vurgu yaparak, 'Ege Vadisi ile bu hayali Ankara’da da gerçeğe dönüştürüyoruz. Ankara’nın ilk Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılara bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Yine Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı’nda yer alan kumsallı havuzunda günün yorgunluğunu atabilecek ve spa merkezinde ilk kez ailelere özel olarak sunulan aile spa hizmeti ile enerjilerini tazeleyebilecekler. İstanbul’da Ege konseptli projelerimiz EgeBoyu ve EgeYakası daha önce büyük ilgiyle karşılanmıştı' dedi.

EgeBoyu ve EgeYakası %60 Kazandırdı

İki projede yatırımcılarına 2 yılda yaklaşık yüzde 60 kazandırdıklarını ifade eden Gacemer, Ege Vadisi'nin Ege yaşam konseptinin en yenisi ve en büyüğü olduğunu dikkat çekerek  'İlklere imza atılan Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 milyon TL daha yatırım sunan Sinpaş GYO, Ege Vadisi’ni tercih edenlere çok kazandırmaya hazırlanıyor‘’ dedi.

Ağustos'ta 100 milyon TL Ciro

Sinpaş projelerinin Ankara’nın en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürdüğüne dikkat Gacemer: 'Ağustos ayından bu yana Sinpaş GYO olarak toplam 100 milyon TL’den fazla ciro yaptık. Ege Vadisi ise projelerimiz içinde satış performansı en yüksek ofisimiz olma özelliği taşıyor' dedi.

Ege Vadisi, Hem Gençlere Hem Geniş Ailelere Uygun

Sinpaş GYO projelerinde ilk olarak bulunduğu ilin demografik yapısını incelediğini ve projelerini buna göre tasarladıklarını söyleyen Gacemer, 'Sosyo-ekonomik yapının değişmesinin akabinde, insanların tüketim alışkanlıkları, hayata bakış açıları ve ihtiyaçları da değişiyor. Örneğin Ankara; İstanbul ve İzmir ile kıyaslandığında genç nüfus oranı çok daha yüksek bir il. Genç nüfusun yaş ortalaması 32. Medeni durumu kriter olarak aldığımızda ise Ankara nüfusunun yüzde 62’sinin evli olduğunu görüyoruz. Bu durumda Ege Vadisi projesini geliştirirken hem gençlerin ihtiyaçlarına ve yaşam alışkanlıklarına, hem de geniş ailelerin yaşam tarzına hitap etmesi gerektiğini tespit ettik. Bunları da birbirine karıştırmadan bir yaşam tarzı ortaya koyduk' dedi.

Ege Vadisi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde En İyi İç Tasarım ödülünü aldı

Ege Vadisi iç dekorasyonu ile de büyük ilgi görüyor. Sinpaş GYO, Ege Vadisi için tasarladığı örnek dairesi ile European Property Awards'ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) En İyi İç Tasarım ödülüne layık görüldü.

Ege Vadisi satış fiyatları

Ege Vadisi projesinde konut alıcıları banka kredisi yerine Sinpaş bünyesinde oluşturulan geniş yelpazeli ödeme planlarını tercih ediyor. Ege Vadisi’nde banka kredisi almadan, 50 ay vade ile konut sahibi olabilirsiniz. Yada isterseniz 0,70 vade avantajı ve 120 ay vade ile kolayca gayrimenkul sahibi olabilirsiniz. Ege Vadisi satış fiyatları ise 369 bin TL’den başlıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI