22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaProjelerSinpaş Gökorman Projesi

Sinpaş Gökorman Projesi

Sinpaş GYO tarafından Ümraniye'de hayata geçirilecek olan Sinpaş Gökorman Projesinde 22 eylülde gerçekleştirilen basın toplantısının ardından lansman satışları başladı.

Sinpaş GYO‘nun yeni projesi Gökorman; Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesinde Şile Yolu Üzeri Çekmeköy Ormanının yanıbaşında bulunan 11 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde 330 milyon TL yatırım bedeliyle 2 blok olarak hayata geçirilecek olan Sinpaş Gökorman projesinde büyüklükleri 48 ile 204 metrekare arasında değişen ve 1+1’den 4+1’e kadar konut seçenekleri bulunan 420 daireden meydana geliyor. Sinpaş’ın Anadolu Yakasındaki 18’inci projesi olan Gökorman’da konut teslimlerinin mayıs 2019’da yapılması planlanıyor.

Sinpaş Gökorman’da lansman sürecinde satış fiyatları ve ödeme planı

29 nisanda ön talep toplama sürecini ve 22 eylülde de lansman satış sürecinin başladığı Sinpaş Gökorman’da brüt liste metrekare satış fiyatları 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değiştiği projede lansman sürecine özel olarak yüzde brüt fiyatlardan 20 indirim uygulanıyor ve metrekare fiyatları 4 bin 800 TL ile 6 bin 400 TL arasına iniyor. Projeden peşin alımlarda da ayrıca yüzde 10 peşin indirimi yapılıyor. Lansman sürecinde peşin alımla birlikte konutların satış fiyatları 359 bin TL ile 1 milyon 665 bin TL arasında değişiyor.

Projeden ev sahibi olmak isteyenler Sinpaş GYO bünyesinde yapılan finansla birlikte yüzde 5 peşinat ödedikten sonra 3 ay sonra yüzde 10, 1 yıl sonra yüzde 15 ödeme yapıyor, konut teslimlerinde yüzde 35’lik bir ödeme var. Bakiye kalan yüzde 40 ise sözleşmeyi takiben 60 ay vade farksız senetle taksitlendiriliyor.

Sinpaş Gökorman’ın konumu ve sosyal donatı alanları

Şile Yolu üzerindeki proje Ümraniye Meydan’daki Ikea ve Buyaka AVM ile Üsküdar – Çekmeköy metrosunun bölge istasyonuna 4-5 dakikalık mesafede konumlanıyor. Projeden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne, Kuzey Marmara Otoyolu ile birlikte Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve TEM Otoyolu ile E-5’e çok kolay bir şekilde bağlanma avantajı bulunuyor.

Bugüne kadar projelerinde su, gölet ve şelaleleri çok sık kullanan Sinpaş bu projesinde farklı bir mimari tarzını deneyerek yeşil ağırlık veriyor ve Gökorman projesinde dikey mimaride doğayı gökyüzüne taşıyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, fitness salonu, komşuların birlikte keyif zamanlar geçirip kutlamalar yapacağı lunch alanı, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI