20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Eymir Panorama’da Son Gün 16 Ekim!

Sinpaş Eymir Panorama’da Son Gün 16 Ekim!

GYODER’in 1 ağustosta başlattığı ‘’Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’’ kampanyası 15 ekimde sona eriyor. Hiç peşinat ödemeden , aylık 2.980 liradan başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olabileceğiniz Sinpaş Eymir Panorama Marina Ankara’dan bu kampanyadan faydalanmak için son gün ise 16 ekim..
 
Sinpaş Yapı tarafından; Başkent Ankara’nın Çankaya İlçesi sınırları içinde Eymir Gölü’ne komşu 125 dönümlük arsa üzerinde yapımı devam eden projede konut teslimlerinin haziran 2018’de yapılması öngörülüyor.


 
Toplam 2.566 konuttan oluşacak olan Marina Ankara projesinin içinde yer alan Eymir Panorama’da , büyüklükleri 69 ile 459 metrekare arasında değişen , 1+1 , 1,5+1 , 2+1 , 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçeneklerinden oluşan 912 konut bulunuyor.
 

Ankara’ya denizi getiren proje olarak büyük sükse yapan Marina Ankara içinde yer alan Eymir Panorama’nın sosyal donatıları arasında; açık ve kapalı hem büyükler hem de çocuklar için yüzme havuzu , fitness merkezi , açık otopark , sauna , spa , tenis kortu , basketbol sahası , voleybol sahası , Türk hamamı , yürüyüç ve koşu parkurları , peyzajlı yeşil alanlar , Marina Ankara projesi kapsamında tropik adası ve kumsal , şelaleler , deniz feneri , göl , kanyon , Snowland’de kayak yapma imkanı , küçük iskeleler bulunuyor.


 
Eymir Panorama’da fiyatlar , 1+1 dairelerde 330 bin 700 liradan başlıyor. Konutların fiyat listesi , ödeme planları gibi bilgiler için haberimizin en altında bulunan proje bilgi formunu doldurup tarafımıza göndermeniz yeterlidir.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI