28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Ege Vadisi'nde Peşinatsız 10 Yıl Vade İmkanı

Sinpaş Ege Vadisi’nde Peşinatsız 10 Yıl Vade İmkanı

Sinpaş GYO İstanbul'da hayata geçirdiği Ege Boyu ve Ege Yakası projelerinin büyük ilgi görmesi sonucu Ege konseptli projelerini Ankara'ya taşıdı. 600 milyon TL yatırım maliyeti olan Ege Vadisi'nde iki katlı büyük bir Ege çarşısı olacak ve  Ege Vadisi sakinleri Ege konseptinin keyfini çıkaracak. Üstelik Sinpaş Ege Vadisi'nde 15 Ekim'e kadar peşinatsız 10 yıl vade imkanı sağlanıyor. 

Sinpaş Ege Vadisi Nerede

Ankara Oran'da Dikmen Vadisi'nin üst kısmında inşa edilen Sinpaş Ege Vadisi, İpek Üniversitesi'ne komşu olmasının yanında Turan Güneş Bulvarı'na oldukça yakın bir konumda yer alıyor.

Sinpaş Ege Vadisi Daire Seçenekleri

6 blok 887 daireden meydana gelen Ege Vadisi, 26 bin 900 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Sinpaş Ege Vadisi projesi, birbirinin güneşini kesmeyen, kış bahçeli ve geniş balkonlu Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri'nden oluşuyor. Proje, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor.

Sinpaş Ege Vadisi Fiyatları

Liste fiyatı 431 bin TL olan Sinpaş Ege Vadisi'nde lansman indirimi %10 + %5 indirimi devam ediyor. 369 bin TL'den başlayan fiyatlarla peşinat ödemeden ev sahibi olmak mümkün.

Sinpaş Ege Vadisi Fiyat Listesi

Sinpaş Ege Vadisi Fiyat listesine ulaşmak için tıklayınız

Sinpaş Ege Vadisi Ödeme Seçenekleri

Çok cazip ödeme koşulları sunan Sinpaş Ege Vadisi, peşinat almadan ev sahibi yapıyor. Sinpaş Ege Vadisi'nin başlattığı kampanyaya göre; tutarın %70'i 60 ay vade %0.42 vade farklı ile veya 120 ay %0.70 vade farkı ile taksitlendirilebiliyor. Kalan %30'un ise %20'si 6. ayda, %7'si 18. ayda ödeniyor. Kalan %3'lük tutar ise vade farksız 36 ay taksitlendirilebiliyor. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI