28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSimart City’de yüzde 1 KDV fırsatı!

Simart City’de yüzde 1 KDV fırsatı!

Teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülen Simart City projesi Siyapı ve Şua İnşaat ortaklığında yaşama geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde yükseliyor.

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Simart City projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Proje toplam 186 adet konuttan meydana geliyor.

Simart City Evleri’nde alan 1 oda 1 salon daireler 57 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daireler 105 metrekare ile 107 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 157 metrekare alanlarla tasarlandı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu olarak yaşama geçirilen Simart City projesi 16 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Simart City daire fiyatları 400 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Simart City Ümraniye’de kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odasu, yoga ve plates alanı, kreş, kafeterya, toplantı ve seminer salonu, çocuk oyun alanı, bilardo, tenis, aktivite ve hobi alanları yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI