28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSemt Kocaeli'nin bahçe dubleksi örnek dairesi hazır

Semt Kocaeli’nin bahçe dubleksi örnek dairesi hazır

Örnek dairesi hazırlanan Semt Kocaeli projesinin 5+1 kat planındaki bahçe dublekslerinde şimdi özel ödeme planı fırsatları var.

Pekdemir İnşaat tarafından Kandıra Yolu üzeri Çayırköy’de 34 bin M² büyüklüğündeki arsa üzerinde yapımı hızla devam eden Semt Kocaeli projesinde 6 katlı 15 blokta 280 konut hayata geçiriliyor.

Semt Kocaeli’de kat planları, teslim tarihi, konumu ve 5+1 örnek daire

Projede ara katlarda 2+1 ve 3+1 konutların yanısıra peyzajlı bahçeleri bulunan 3+1 ve 5+1 kat planında bahçe dubleksleri de inşa ediliyor. Daireleri büyüklükleri 93 ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Örnek dairesi hazırlanan 5+1 bahçe dublekslerinde şimdi ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 1 peşin ve aylık 0.95 vade farkı ile kredi kullanma imkânı sunuluyor. Ayrıca yine Pekdemir İnşaat desteğiyle 30 ay vade farksız konut kredisi kullanma seçeneği de var.

Konut teslimlerinin mart 2019’dan itibaren başlayacağı proje konum olarak; İzmit şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile otoyol bağlantısına yaklaşık 2 kilometre mesafede yer alıyor.

Örnek daireden görüntüler

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI