29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriSembol İstanbul'dan isteyene indirim, isteyene faizsiz taksit

Sembol İstanbul’dan isteyene indirim, isteyene faizsiz taksit

Karden İnşaat tarafından İstanbul,Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 inşa edilen Sembol İstanbul'da A ve B bloklarda residence daireler, C blokta ise residence daire ve home ofisler yer alıyor. Projede A bloğunun satışı tamamlanırken, B ve C bloklarında satışlar sürüyor. 

Dikkat çekici mimari 

Sembol İstanbul projesi Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam anlayışı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Geniş sosyal alanlar 

Residence hizmetlerinin bütünüyle sunulduğu Sembol İstanbul projesi, eksiksiz hizmet anlayışını sosyal tesislerinde de ortaya koyuyor. Açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunan Sembol İstanbul, geniş bir alanda konumlanan sosyal tesisleri ile hizmet veriyor. 

44 mağazadan oluşan ticari ünitelere sahip olan Sembol İstanbul, hem bölgenin hem de kat maliklerinin ihtiyacını karşılayabileceği semt çarşını için talepleri toplamaya başladı. 2015 yıl sonu hayata geçmesi planlanan çarşı için markalardan talep alan ve tek tek görüşmeleri gerçekleştiren proje, bir birinden değerli markalar ile çarşıyı renklendirmek için imza atmaya hazırlanıyor.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 

Sembol İstanbul'da daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanın bulunduğu projede 30 ay vade farksız taksit fırsatı da sunuluyor. 

Sembol İstanbul ödeme seçenekleri

Sembol İstanbul projesinde 3 faklı ödeme seçeneği bulunuyor. 

Peşin ödeme

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

30 ay 0 faiz

Yüzde 25 peşinat ödenerek, 30 ay fade farksız taksit imkanından yararlanılabiliyor.

Yüzde 50 teslimde ödeme

Yüzde 25 peşinat verilerek , konut bedelinin yüzde 50'lik kısmı teslimde ödenebiliyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI