22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSembol İstanbul'da indirim fırsatı!

Sembol İstanbul’da indirim fırsatı!

Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi alışveriş merkezi, iş merkezi ve sosyal donatılardan oluşan konsept bir proje olarak,  Karden İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul'da, 1066 adet konut bulunuyor. 

15 bin metrekare alan üzerinde yükselen projedeki daireler 1+0 , 1+1 , 2+1 , 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise; 40 ile 250 metrekare arasında değişiyor. 

Sembol İstanbul projesinde 48 adet ticari birim yer alıyor.  Projede bulunan ticari üniteler konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını projenin içerisinde karşılayabileceği bir mekan olmasının yanı sıra, yaşamın başlamasıyla birlikte projenin cıvıl cıvıl renkli bir görüntüye sahip olmasına da imkan sağlayacak.

Ave B Bloklarının tesliminin Aralık 2015'te tamamlanması planlanan Sembol İstanbul projesinde; futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları,  Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, plates, oyun ve hobi odaları, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, spa ve masaj salonları yer alıyor. 

Sembol İstanbul nerede?

Sembol İstanbul,Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta konumlanıyor.

Sembol İstanbul fiyat

1+1 daireler 322 bin TL
2+1 daireler 422 bin TL
3+1 dairelerin tamamının satışı gerçekleşti. 

Sembol İstanbul ödeme planı

Sembol İstanbul projesinde yüzde 25 peşin ödenerek kalan tutar 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede peşin alımlarda ise yüzde 10 nakit indirimi uygulanıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ
 
Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI