23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriŞehri denizle buluşturan Yedi Mavi Projesi ön satışta

Şehri denizle buluşturan Yedi Mavi Projesi ön satışta

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi 63 dönüm arazi üzerinde 17 kat ve 6 bloktan oluşuyor. Eşsiz deniz manzarasına sahip Yedi Mavi Projesi’nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. Residans (Konut), ofis, AVM ve apart otelin olduğu  karma konseptli projede 1047 adet bağımsız bölüm yer alıyor.75- 400 metrekare arasında değişen daire büyüklüklerinin olduğu  projede, metrekare fiyatları sadece lansman öncesi dönem için KDV hariç 12 bin liradan başlıyor.
Yedi Mavi Projesi’nde 1 Haziran’dan itibaren lansman öncesi satışa çıktıklarını ve yatırımcılardan fazla talep aldıklarını söyleyen Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, “Yedi Mavi için çok yoğun bir ilgiyle karşı karşıyayız. Aslında Eylül ayında satışa çıkmayı düşünüyorduk ancak bu yoğun ilgiye kayıtsız kalamadık ve Eylül’de yapacağımız lansmana kadar ön satış süreci başlattık. Bu dönemde projemizden daire sahibi olmak isteyenler, istedikleri daireyi seçme sansına sahip olurken , aynı zamanda lansmandan  önce satışın avantajlı fiyatlarından ve ödeme koşullarından da yararlanabilecekler” dedi.
 
Lansman Öncesi Satışa Büyük İlgi
Bölgedeki ayrıcalıklı konumu, sunduğu özel fiyat avantajları ve ödeme seçenekleri sayesinde yatırımcılardan büyük ilgi gören Yedi Mavi için Nazım Kalkavan, “Projemizin lansman öncesi satış avantajlarından faydalanmak isteyen müşterilerimizi satış ofisimize bekliyoruz. Hafriyatı tamamlanan projemizi 2018 senesinin sonunda teslim etmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.
Mimarisiyle Fark Yaratıyor, Lüks Konutun Tanımı Değişiyor
Projede dünyaca ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu’nun imzası olduğuna dikkat çeken Kalkavan, “Projede dün ile yarını bugünün değerleriyle bir araya getirerek deniz temasını da içinde barındıran bir yaşam modeli tasarladık. Şehir ve denizle iç içe sıra dışı bir mimari olarak denizden esinlenerek yaratılan, şehrin  denizi buluşturan Yedi Mavi’nin yüzde 80’i deniz manzaralı ve ferah teraslı dairelerden oluşuyor. 63 dönümlük arazimize 6 blok inşa ederek her 10 dönüme 1 blok inşa etmiş olacağız. Böylece, birbirini kesmeyen hepsi farklı panoramada manzaraya hakim olan ve mavinin 6 çeşit tonu ile isimlendirdiğimiz bloklar adeta denizle iç içe olacak. Sadece salon ve mutfaktan değil, tüm yaşam alanlarından denizi görme imkanı sağlayan üstün kalite ölçütlerinde teslim şartlarına sahip ve yüzde 75’ini yeşil alan ve sosyal donatı alanlarına  ayırdığımız projemizi ayrıca sanat objeleri ile özleştirceğimiz yüksek tavanlı yaya tüneliyle denize bağlayacağız. Denize yapılacak rıhtım ile tekneyle projeye ulaşılabileceği gibi, deniz taksi servisimiz de hizmet sağlayacak.” dedi.
Gelecek Bugüne Geliyor
İstanbul’un kalbinde inşa edilen Yedi Mavi,  daire sakinlerine yüksek kalite standartlarında ve deniz manzaralı bir hayat vaat ediyor. Akıllı ev sisteminden residence hizmetlerine, çocuk oyun alanlarından yüzme havuzlarına, spa salonlarından spor tesisine kadar birçok sosyal donatı olan projede, şık restoranlar, kafeler, birçok prestijli Türk ve dünya markasını birlikte bulabileceğiniz mağazalar, alışveriş ve sosyal faaliyetlerin cazibe merkezi olacak Mavi Cadde’de yer alıyor. Aynı zamanda evinizden veya ofisinizden adımınızı attığınızda kendinizi sosyal yaşamın içinde bulacağınız Mavi Meydan,  spordan kültür sanata kadar çeşitli sosyal etkinliklere katılma fırsatı sunuyor.
 
İstanbul’un Kalbinde Eşsiz Bir Lokasyon
Yedi Mavi’nin İstanbul’un en merkezi yerlerinden birinde bulunduğuna ve önemli ulaşım akslarının yanı başında bulunduğuna vurgu yapan Kalkavan, projemiz Marmaray Projesi, İDO Bakırköy Terminali ve Ataköy Marina’ya 1 km,  Atatürk Havalimanı, İDO Yenikapı Terminali ve E-5’e 5 km,  uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca tamamlanması beklenen büyük projelerle günden güne daha da değerlenecek bir lokasyondayız; Aralık 2016’da açılacak Avrasya Tüneli ile İstanbul'da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasındaki mesafe 15 dakikaya inecek. Bu projelerin bitmesiyle Yedi Mavi’nin  zaten çok değerli olan lokasyonu, İstanbul’un her yerine  trafiksiz ulaşım sağlayacak diyerek sözlerini tamamladı. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI