23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSefer Altıoğlu: MİNT Çağlayan kullanıcının ve yatırımcının mutlu olacağı bir proje

Sefer Altıoğlu: MİNT Çağlayan kullanıcının ve yatırımcının mutlu olacağı bir proje

Mint Çağlayan projesinin satışı bugün basın toplantısıyla başladı.
14 katlı tek bloktan oluşan MİNT Çağlayan projesinde toplam 140 konut yer alıyor. Büyüklükleri brüt 35 metrekare ile 77 metrekare arasında değişen stüdyo ve 1+1 dairelerin yer aldığı projede daireler birleştirilerek 111 metrekare 2+1 daire oluşturulabiliyor.
Hun İnşaat’ın markası MİNT’in satışına başladığı MİNT Çağlayan projesinin basın toplantısının ardından Hun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, Emlakdream.com'un sorularını yanıtladı.

Altıoğlu: Proje muazzam lokasyonda
Sefer Altıoğlu MİNT Çağlayan projesinin lokasyon olarak muazzam özelliklere sahip olduğunu belirterek , “İki büyük hastanenin yakınında. Metro durağına 200 metre, metrobüse 5 dakika yürüyüş mesafesinde, adliye yine 200 metre mesafede. Burada çok iyi mimarlarla çalıştık. Şehre estetik değer katacağına inandığımız. Hem içi mimari hem tasarımıyla… Öncelikle yatırımcılar çok faydalanacaklar. İyi bir yatırım olacak onlar için. Kullanıcılar için Nişantaşı’na yürüyerek gidebilecekleri, Taksim’e metroyla olaşabilecekleri bir alan olacak. Dolayısıyla kullanıcının ve yatırımcının mutlu olacağı bir proje olacak. “dedi.
Altıoğlu projenin özellikleriyle ilgili, “Proje 140 konuttan oluşuyor. Stüdyolarımız var. Bir artı birler var. Sınırlı saydıa 2 artı birlerimiz var. Dolayısıyla projede tek başına yaşayan bir insanın da kullanabileceği sütüdyolar olacak. Çocuksuz ya da çocuklu ailelerin kullanacağı bir artı bir daireler de olacak. İki çocuklu ailelerin de kalabileceği 2 artı birlerimiz de var.  dairelerimiz olacak. “dedi.
Doğa dostu ve enerji tasarrufu sağlayan bir projeye imza attıklarını söyleyen Altıoğlu, "Güneş enerjisi kullanımı olacak, ayrıca ısıtma sistemini bir miktar termal enerjiyle destekleyerek iki enerjiyi aynı anda kullanacağız." şeklinde konuştu.

270 bin TL'den başlayan fiyatlar
Altıoğlu Mint Çağlayan’ın fiyat skalasını, “Stüdyo dairilerimiz 270 bin TL’den başlıyor. Bir artı birler 460 bin TL’lere kadar çıkıyor. Ödeme koşulları; hem anlaşmalı olduğumuz 4 büyük bankanın 4’ünde de vadeli konut kredileri var. Diğer taraftan şirket bünyesinde yatırımcılarımızın finans  ihtiyaçlarını teslim tarihine kadar biz şirket olarak da karşılıyoruz. Satın alma yapanlarımızın istatistik olarak 3’te 2’si konut kredisi kullanmadan süreci tamlıyoruz.” şeklinde bilgi verdi.
Teslim tarihinin oldukça yakın olduğunu söyleyen Altıoğlu, “Kağıthane projesini 12 ay gibi kısa bir sürede teslim ettik. Çağlayan projemizi de takribi 18 ayda teslim edeceğiz. “ dedi ve devamında daha kısa sürede de projeyi teslim edeceklerini tahmin ettiğini kaydetti.
Yeni projeleri hakkında bilgi veren Altıoğlu, “MİNT  E-5 projemiz başlayacak, MİNT Metro ve MİNT Şişli projelerimiz  başlayacak." dedi.

Altıoğlu yeni projelerin lokasyonu hakkında ise şunları söyledi:
Altıoğlu şöyle devam etti:
“Çağlayan projemizin devamında E-5’in kenarında Perpa’nın karşısında yine metrobüs durağına yakın bir projemiz olacak. Kanyon’a kuş uçuşu  200 metre projemiz olacak. Çağlayan Meydanı’nda projemiz olacak. Diğer projelerimiz de aynı lokasyonda olacak. Bizim bütün projelerimiz ulaşım hatlarına yakın. İnsanların araç ihtiyaçları olmasın istiyoruz.  İnsanlar arabaya ayda bin 500 TL masraf yapacaklarına eve alsınlar, kiraya versinler bütçelerine katkı olsun istiyoruz. “

2 milyarı aşkın iş hacmi hedefliyor
 Altıoğlu ayrıca marka olarak hedeflerini, "Kısa vadede hedefimiz kentsel dönüşümü sağlıklı yapan bu anlamda arsa sahiplerine güven veren, bunu yaparken de temiz enerji kullandığı öne çıkan bir marka olarak bilinmek. Önümüzdeki 15 yılda 2030 yılına kadar hükümetimizin öngördüğü kentsel dönüşüm koridorunda biz de yer almak istiyoruz ve 2 milyar doları aşkın iş hacmi de biz oluşturmak istiyoruz." şeklinde ifade etti.

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI