24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSeba Suites projesi

Seba Suites projesi

Gayrimenkul sektörünün yeni cazibe merkezlerinden Cendere'de hayata geçirilecek olan Seba Suites projesinde topraktan metrekare satış fiyatları 8 bin liradan başlıyor.

Seba İnşaat tarafından Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi Cendere Vadisi mevkiinde Seba markalı 3. konut projesi olarak tasarlanan Seba Suites; 11 ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projenin iç ve dış mimari tasarımı Koray Yavuzer (KY) Mimarlık tarafından hazırlandı.

Seba Suites’de kat planları ve projenin konumu

7 bin 256 metrekarelik arsa ve 37 bin 229 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan projede büyüklükleri 60 ile 180 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 kat planında 144 konut ile 23 ticari alan üretilecek.

İstanbul’un en önemli iş merkezlerinden Maslak – Levent – Büyükdere aksına çok yakın bir konumda yer alan proje; bölgede yapımına devam edilen metro hattı istasyonuna da 400 metre mesafede bulunuyor. Proje; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7 kilometre, Dolmabahçe Tüneli’ne 7.5 kilometre, Çağlayan Adliyesi’ne 3.4 kilometre, Kanyon AVM’ye 3.7 kilometre mesafede bulunuyor.

Seba Suites’de teslim tarihi, satış fiyatları, ödeme planı ve sosyal alanlar

Konut teslimlerinin ocak 2020’den itibaren başlaması planlanan projede toprak metrekare satış fiyatları 8 bin TL’den başlarken konutlarda satış fiyatları da 535 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. Projede firma bünyesinde yüzde 20 peşinle kalan bakiye vade farksız 30 taksitle ödeme avantajı bulunuyor. Daha uzun vadeyi tercih edenler için banka kredisi kullanma imkânı da var.

Projede sosyal donatı alanları olarak; açık yüzme havuzu, çocuk parkı, sosyal tesis, fitness salonu, sauna, vitamin bar, güvenlik, yeme-içme alanları, alışveriş mağazaları ve kapalı otopark alanı bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI