29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriSeba Suites Konut Projesi

Seba Suites Konut Projesi

Seba İnşaat'ın bölgedeki 3. projesi olan Seba Suites'de topraktan metrekare satış fiyatları 8 bin liradan başlıyor.

Yalnızca bir ev değil aynı zamanda rezidans yaşamının keyfini de süreceksiniz. Siz ve aileniz yükselen Seba Suites projeis sayesinde çağdaş ve kaliteli koşularla güven içinde kalmanıza olanak sağlayacak.  Projede yalnız konut, sosyal alanlar değil aynı zamanda alışveriş dükkanları da yer alıyor. Kısaca proje size konforu tam anlamıyla yaşatacak

İstanbul’un merkezi taşınıyor…

Kağıthane İstanbul Avrupa Yakası’nın da yükselen yıldızı konumunda. Bölgenin sahip olduğu bu yeni yaşam merkezi sayesinde nitelikli ve yenilikçi bir ortamda yaşamanın keyfine varacaksınız. Kağıthane ulaşım kolaylığı ve gelişmekte olan altyapısıyla öne çıkıyor. Proje sonrasında Kağıthane İstanbul’un yeni Bağdat Caddesi olacak.

Seba Suites kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Seba Suites merkezi bir noktada bulunuyor. TEM ve E-5 bağlantı noktasına yakınlığı ve metro hattının da açılmasıyla birlikte ulaşımı en kolay olan bölgelerden bir tanesinde. Alışveriş Merkezleri ve yeni üniversitelere de yakın olması sosyalliklerine önem verenlerin tercihi.   Proje 7 bin 256 m²’lik bir arsa üzerine inşa edilmiş toplam inşaat alanı ise 37,229 m² iki adet blok şeklinde 11 ve 15 kattan oluşan proje içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness salonu sauna, vitamin bar, çocuk oyun alanları bulunuyor.

Seba Suites projesinde daire fiyatları ve satış seçenekleri

Seba Suites projesinde daire satışları konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Seba Suites Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI