23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSeaPearl Ataköy Projesi

SeaPearl Ataköy Projesi

Adını denizden alan SeaPearl Ataköy projesi oturumcularına yepyeni bir dünyanın kapılarını aralatıyor.  Her konuttan deniz manzarası ve botanik bir park zenginliğine sahip olan proje barok tarzda inşa edilmiş.  33.000 metrekare peyzaj alanıyla 1,200 metre uzunluğunda sahil bandı üzerinde yer alıyor. Ödüllü ve bugün dünyada hizmet kalitesiyle kendi farkını ortaya koymuş olan JUMEIRAH otelin işletmesini üstlenmiş.  SeaPearl Ataköy’ de muhteşem manzarası ve benzersiz yaşam keyfiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Rakipsiz bir konum özelliği…

SeaPearl Ataköy kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Proje denizle aranıza kimseyi almayın şeklinde düşünülmüş. Ataköy sahil yolunun bir numaralı konumunda bulunan ve İstanbul’ da en lüks ve seçkin semt olarak bilinen Florya, Yeşilköy’ e de komşu olma özelliğine sahip SeaPearl Ataköy yaşam ve eğlence anlamında da farklı bir konsepti sunuyor.

SeaPearly Ataköy Marina’ya üç dakikalık bir mesafede Alışveriş merkezi olarak ise Aqua Florya, A-Plus, Galleria ve Capacity’e yürüme mesafesinde. Bitti mi? hayır daha bitmedi. Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı ve Ayasofya gibi turistik noktaların bulunduğu dünyaca ünlü tarihi yarımada ise SeaPearl Ataköy’den yalnızca 13 dakika uzakta bulunuyor.

SeaPearl Ataköy projesinde daire fiyatları ve satış seçenekleri

Projede konumun yanı sıra ulaşımda dikkatli bir şekilde seçilmiş. Marmaray ve Avrasya Tüneline 15 dakikalık bir mesafede. Hızlı tren ve metro duraklarına yakın. Atatürk Havalimanına ise 6 dakika uzaklıkta. Karadan ve denizden ulaşımın kesiştiği bir nokta.

SeaPearl Ataköy Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI