28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSea Pearl Ataköy'de satışlar devam ediyor

Sea Pearl Ataköy’de satışlar devam ediyor

Kuzu Grup tarafından Kat Gayrimenkul’un arsasına yapılan Sea Pearl Ataköy projesi, deniz kenarında yaşam fırsatıyla satışlara devam ediyor.

 

Sea Pearl Ataköy projesi 127 bin 600 metrekarelik arsa üzerinde, bin 401 bağımsız bölüm ve otele ait 200 odadan oluşuyor. Projede 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Projenin 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etabındaki daire büyüklükleri 89 ila 398 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Sea Pearl Ataköy projesinde daire boyutları ve satış koşulları

İstanbul’un simgesi olacak projelerinden Sea Pearl Ataköy’ün 631 konuttan meydana gelen ilk etabında yaşam daha önce başlamıştı. Proje kapsamında 202 oda ve 62 rezidanstan meydana gelen ve dünyaca ünlü oteller zinciri markası Jumeirah tarafından işletilecek olan bir otel de yapılıyor.

Sea Pearl Ataköy projesinde daireler bir milyon 200 bin Dolar’dan başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projeden ev almak isteyenler banka kredisinden faydalanabiliyor.

Bu arada, projedeki evlerin yarıya yakını satılırken, geri kalan daireler müşterilerini bekliyor.

Projede konutlar hemen teslim seçeneğiyle satılıyor.

 

 

Sea Pearl Ataköy projesinin sosyal donatıları

Sea Pearl Ataköy projesinde, fitness merkezi, yoga salonları,, dinlenme alanları deniz kenarında yürüyüş yolları, biyolojik gölet, seyir adası, peyzajlı alanlar, çocuklar için oyun alanları, streetball sahası ve tenis kortu gibi sosyal donatılar yer alıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI