20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSatya Yayalar'a Ön Talep Döneminde Yoğun İlgi

Satya Yayalar’a Ön Talep Döneminde Yoğun İlgi

Satya Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Satya Yayalar projesi ön talep döneminde konut alıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, aldıkları 500 ön talebin %35'inin satışa dönüştüğünü söyledi. 

'Yatırımcılarımıza Kazandıracağız'

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde 362 daireden oluşan ve zengin sosyal donatıları ile dikkat çeken projelerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, Satya Yayalar projelerinin uzun zamandır üzerinde çalıştıkları bir proje olduğunu belirtti. Projenin lokasyonu ve kalitesi ile yatırımcısına kazandıracağı görüşündeki Aydoğan, 'yeni projemizde Efekta Mimarlık ile çalışıyoruz. Efekta Mimarlık geliştirdiği nitelikli projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü mimarlık ofisleri arasında yer alıyor. Henüz tanıtım yapmadığımız projemizde ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. 11 katlı, 4 bloktan oluşan Satya Yayalar, bölgenin en güzel yerleşim yerlerinden biri olacak” dedi.

500 Ön Talebin %35'i Satışa Dönüştü

Aldıkları 500 ön talebin %35'inin satışa dönüştüğünü söyleyen Aydoğan, projede ön talep döneminin devam ettiğini belirtti. Yatırımcılarına kazandıracaklarının altını çizen Aydoğan, 'projede ön talep dönemi özellikle yatırımcılar tarafından en avantajlı dönemdir. Lokasyonu, sosyal donatıları, yeşil alanları ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayacak Satya Yayalar’da ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenleri bekliyoruz. Bu özel projemizin detaylarını çok yakın zamanda kamuoyu ile de paylaşacağız' dedi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI