23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSarphan Finans Park'ta ofisler satışa çıktı!

Sarphan Finans Park’ta ofisler satışa çıktı!

 

Ataşehir'de kurulan Türkiye'nin yeni finans merkezi İFM'nin tam kalbinde inşa edilen Sarphan Finans Park'ta yer alan ofisler, kısa bir zaman diliminde altından daha fazla kazandırdı
 
Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen firmalarının yer almak için birbirleriyle yarıştığı Sarphan Finans Park yüzde 175 değer kazanarak aynı dönemde altın fiyatlarını geçti.
 
Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan özel bir proje olarak her geçen gün daha da önem kazanıyor, daha da çok kazandırıyor.
 
Sarphan Finans Park'ta bulunan ofisler, İstanbul'un en çok kazandıran işyerleri olarak öne çıkıyor. Yüzde 175'i aşan değerlenme oranıyla yatırımcısına büyük kazanç sağlayan Sarphan Finans Park ofisleri, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerine ev sahipliği yapacak. 
 
Kazanç, prestij, katma değer
 
Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor.   
 
1 numara
 
Cephe konstrüksiyonunda güneş kırıcıların yer aldığı, duvar ve döşemelerde ses ve ısı yalıtımının sağlandığı, 3.30 metre kat yüksekliğiyle ferah bir ortam sunan,  1+0 daireler için bir adet, diğer daire tipleri için iki adet otopark yeri bulunan, otel bölümünde helikopter pisti olan ve beş yıldız düzeyinde her türlü 1. sınıf hizmeti sunan, dış cephede özel ısı yalıtımının sağlandığı, en ileri elektrik sistemlerinin kullanıldığı, 1. sınıf mutfak ve banyo malzemelerin yanı sıra Franke, Bosch gibi dünyanın önde gelen markalarına yer verilen, yer döşemelerinde 1. sınıf seramik, lamine parke veya masif parke kullanılan, vitrifiyeden armatüre ve ortak kullanım alanlarındaki malzemenin kalitesine kadar Sarphan Finans Park, yeni ve prestijli bir yaşam ve iş merkezinin temellerini atıyor. 
 
Ödülde de 1 numara
 
2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edilen Sarphan Finans Park, standartları zirveye taşıyan yaşam ve iş merkezi olarak iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. 
 
İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alıyor. 
 
İLETİŞİM
 
Web: http://www.sarphanfinanspark.com.tr/index.php?lg=tr
Telefon: 444 4 733
 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI