27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriSancaktepe konut projeleri

Sancaktepe konut projeleri

İstanbul'un son dönemde gayrimenkul projeleri yatırımında gözde olan Anadolu Yakası ilçelerinden Sancaktepe'de seçme konut projeleri ile ilgili bilgiler haberimizde..

2008 yılında ilçe statüsünü kazanan Sancaktepe; daha önce Kartal’a bağlı olan Samandıra ve Ümraniye’ye bağlı olan Yenidoğan ve Sarıgazi beldelerinin birleştirilmesiyle oluşan bir ilçedir. Kuzeyinde Çekmeköy, güneyinde Kartal ve Maltepe, doğusunda Sultanbeyli ve Pendik, batısında da Ümraniye ve Ataşehir ilçeleriyle komşudur. 62 milyon 410 bin metrekarelik yüzölçümüne (62.41 km²) sahip olan ve 19 mahalleden meydana gelen Sancaktepe’nin 377 bin nüfusu bulunmaktadır. Su havzası niteliği taşıyan ilçede çok sayıda proje tamamlanıp yaşam başlarken yeni projelerde de birbirini ardına inşaat çalışmaları başlıyor. Üsküdar – Çekmeköy – Sancaktepe metrosunu bölgenin değerini artırırken Türkiye’nin en büyük şehir hastanesinin de Sancaktepe’ye yapılması planlanmaktadır. İlçede yeni başlayan ve yapımı devam eden önemli projelerden bazıları şöyle:

Bizimtepe Aydos

Halk GYO ve Vakıf GYO’un tarafından Sancaktepe’de 95 bin metrekarelik arsa üzerinde inşaatı devam eden Bizimtepe Aydos projesi’nin yüzde 90’ı yeşil alana ayrılırken tamamında 1037 konut üretilecek. Mayıs 2018’de konutların tamamlanıp teslimlerin başlaması planlanan projede cazip alım fırsatları sunuluyor. Satış fiyatlarının haberin yapıldığı tarik itibarıyla 512 bin 500 TL’den başladığı projeden detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

BİZİMTEPE AYDOS’TA CAZİP ÖDEME PLANLARI VE GENEL PROJE BİLGİLERİ

Sinpaş Metrolife Sancaktepe

Sancaktepe Samandıra’da 115 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde projelendirilen Metrolife projesi; büyüklükleri 59 – 205 metrekae arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar farklı kat planlarında 544 daireden ve bir çarşı meydanından oluşuyor. Adını yapımı devam eden metro istasyonundan alan proje; bölgedeki metro istasyonunun hemen yanı başında yer alıyor. Brüt fiyatların 403 bin 800 TL’den başlayan projede lansman ve peşin alım avantajlarıyla birlikte yüzde 30 indirimle birlikte satış fiyatları 290 bin TL’ye kadar iniyor. (yüzde 10 lansman indirimi + yüzde 20 peşin alım indirimi ile birlikte)

METROLIFE SANCAKTEPE PROJESİ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ev’re Gedizler (2. etap)

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe Samandıra’da bulunan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde 2 etap halinde projelendirilen Ev’re Gedizler projesinin ilk etabında yaşam 2015’te başlamıştı. Yapımı devam eden ikinci etapta da teslimler haziran 2018 tarihi itibarıyla başlayacak. Yapımı devam eden Üsküdar – Çekmeköy – Sancaktepe metro hattının bölge istasyonuna 500 metre mesafede konumlanan projenin ikinci etabında 141 metrekarelik 3+1 dairelerde satış fiyatları 595 nin TL’den başlıyor. Projenin sosyal donatı alanları arasına 550 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu, vitamin bar, kaoalı otopark, basketbol & voleybol sahası, çocuklar için oyun alanları, saunalar, fitness, plates stüdyosu, teniz kortları, peyzajlı yeşil alanlar ve 7/24 güvenlil bulunuyor.

Sur Yapı Lavender

Sancaktepe Alemdağ Caddesi’nde Sur Yapı tarafından projelendirilen Lavender’de 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklük ve kat planlarında 535 konut ve ticari üniteler inşa ediliyor. Konut teslimlerinin 2019 ilk çeyreğinde başlaması planlanan projede dairelerin satış fiyatları 430 bin liradan başlıyor. Lavender’in sosyal donatı alanları arasında adından da anlaşılacağı gibi lavanta bahçeleri, peyzajlı yeşil alanlar, açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, sauna, fitness, gölet, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI