19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriRoya Nova Rezidans projesi

Roya Nova Rezidans projesi

Ön talep toplama sürecinin devam ettiği Roya Nova Rezidans'ta peşinatlar teslimde..

Roya Yapı tarafından Ümraniye Çamlık Mahallesinde yapımı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne 800 metrelik mesafede 28 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde projelendirilen Roya Nova Rezidans; 32 katlı tek blokta 255 daireden ve ticari alanlardan meydana geliyor. Kulenin ilk iki katında ticariler ve geri kalan 30 katında konutlar bulunuyor.

Roya Nova Rezidans’ta kat planları ve projedeki sosyal alanlar

Ünlü mimarlık ofisi Tago Architects tarafından tasarımlandırılan projede büyüklükleri 50 ile 73 metrekare arasında değişen 1+0, 65 ile 74 metrekare arasında değişen 1+1 ve 73 ile 108 metrekare arasında değişen 2+1 rezidans daire yapılıyor. Konutların aralık 2019’dan itibaren teslim edilmesi planlanıyor.

Projede 3 adet toplantı salonu, fitness salonu, pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, masaj odası, şok duşu, mini sinema salonu, karaoke odası, kulvarlı yüzme havuzu, barbekü alanı, seyir terası, kafe restoran, 4 katlı kapalı otopark alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Roya Nova Rezidans’ta satış fiyatları ve ödeme planı

Satış fiyatları; stüdyo dairelerde 249 bin TL’den, 1+1’lerde 399 bin TL’den ve 2+1’lerde de 644 bin TL’den başlıyor. Kısa bir süre için peşinatı konut teslimlerine erteleyen projede firma bünyesinde 36 ay vade yapılıyor. İsteyen yatırımcılar için banka kredisi kullanma imkânı da bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI