20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriRinnova İncek projesi

Rinnova İncek projesi

Prokar Yapı tarafından Ankara'nın İncek mevkisinde Rinnova İncek projesi hayata geçiriliyor.

Prokar Yapı tarafından Ankara’nın İncek mevkisinde Rinnova İncek projesi hayata geçiriliyor.

Yaklaşık 25 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Rinnova İncek projesinde büyüklükleri 368,76 metrekare olan 33 villa bulunuyor. 14 bin 360 metrekarelik inşaat alanına sahip projede elektrikli araç şarj kitinden akıllı ev sistemine kadar birçok teknolojik imkan sunuluyor.

Rinnova İncek projesinde fiyat ve satış seçenekleri

Villa fiyatları bir milyon 825 bin ile 2 milyon 100 bin lira arasında değişen Rinnova İncek projesinde kişiye özel ödeme koşulları bulunuyor.

Projede zeminden tavana kadar yükselen camlar ile konut içerisine güneş ışıklarının kolay şekilde ulaşması sağlanıyor ve camların dizaynı ile de estetik tasarım anlayışı ortaya çıkmış oluyor.

Projenin konumu ve sosyal alanları

Rinnova İncek projesindeki villaların kendilerine ait bahçeleriyle villa sakinlerinin yeşil ve doğayla iç içe yaşamasına olanak sağlanıyor. Akıllı ev sisteminin de yer alacağı projede cep telefonu veya tabletlerle evler dışarıdan yönetilebilecek. Çevre dostu teknolojileri de içerisinde destekleyip kullanıma sunan projede güneş enerji panelleri ile elektrik desteği sağlanırken yavaş yavaş hayata kazandırılmakta olan elektrikli araçların şarj edilebileceği araba şarj kiti de konut sakinlerinin kullanımına sunulacak.

Proje, Panora AVM’ye 14, Ted Koloji’ne 9, Atılım ve Ufuk Üniversitelerine 4, Çayyolu Güven Hastenesi’ne 10 ve Beytepe’de bulunan Murat Erdi Eker Devlet Hastenesi’ne ise 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Villaların Nisan 2019’da teslim edilmesi planlanan Rinnova İncek projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 15 oranında prim sağlaması bekleniyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI