28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriRinnova İncek projesi

Rinnova İncek projesi

Bir villa projesi olan Rinnova İncek'te satış fiyatları 1 milyon 825 bin liradan başlıyor.

Ankara’nın Gölbaşı İncek mevkiinde hayata geçirilmekte olan Rinnova İncek projesi Prokar Yapı tarafından 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Rinnova İncek’te teslim tarihi, kat planları, sosyal alanlar, satış fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu

Nisan 2019’da teslimlerin başlaması planlanan projede her biri 368 metrekare büyüklüğünde 2 katlı 4+1 kat planında 33 villanın inşa edildiği projede ayrıca ner villanın hizmetli odası ve büyüklükleri 270 ile 425 metrekare arasında değişen bahçesi bulunuyor.

Güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren kollektörü sayesinde projenin ortak alanlarında kullanılacak elektrik bedelsiz karşılanacak. Sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, bol yeşil alan, fitness salonu, yürüme yolları, sauna, güneşlenme terası ve güvenlik bulunuyor. Ayrıca her villanın 2 araç kapasiteli özel otoparkı bulunuyor.

Satış fiyatları 1 milyon 825 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değişen villalarda banka kredisi ile yatırım yapma seçeneğinin yanı sıra firma bünyesinde kişiye özel ödeme planları da sunuluyor.

Proje konum olarak; Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesine 6 kilometre, Çayyolu Güven Hastanesi’ne 10 kilometre, Atılım Üniversitesi’ne 3 kilometre, Ufuk Üniversitesi’ne 4 kilometre, TED Koleji’ne 9 kilometre ve Panora AVM’ye 14 kilometre mesafede bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI