20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriRings İstanbul'da 1350 Lira Taksitle

Rings İstanbul’da 1350 Lira Taksitle

Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da banka kredisiz hemen teslimle daire sahibi olabilmek mümkün.
 
Selin Yapı'nın Rings İstanbul projesi, bahçeli bir ev ya da teras dubleksi arayanlara muhteşem bir fırsat sunuyor. 
 
1+1 normal katlar 1,350 lira
3+1 normal katlar 2,800 lira
3+2 teraslı evler 3,500 lira
4+1 normal katlar 4,500 liradan başlayan taksitlerle
 
Rings İstanbul Sosyal Donatıları
 
Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen Rings İstanbul,  499 evden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyve bahçesi  gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor. 
 
Evinde köpek beslemek isteyen ancak çeşitli sebeplerden dolayı bunu gerçekleştiremeyen ailelerin hayalleri de Rings İstanbul’da gerçekleşiyor. Sitede kurulan köpek evi, ev sahiplerinin yardımına koşarken, dostlarından ayrı kalmalarını da engelliyor. 
 
Rings İstanbul’da sunulan ‘Exclusive’ yaşam çerçevesinde 1+1 dışındaki tüm dairelere iki araçlık otopark yeri tahsis ediliyor. IP TV, IP telefon altyapısı ile fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm evlerde ses izolasyonu standart…
 
Rins İstanbul Nerede?
 
Rins İstanbul Tuzla İçmelerde E-5’in hemen yanı başında, Tuzla sahile 3 dk. mesafede 10.420 m2 arsa üzerine konumlanmakta. 
 
Hemen önünde sizi 22 dk’da Üsküdar’a ulaştıracak Marmaray İstasyonu ile dilerseniz sizi 20 dk. da Kadıköy’e ulaştıracak Metro İstasyonu bulunmakta.
 
150 m. uzaklıkta 2015 Mayıs’ta faaliyete geçecek olan 5000 kişinin çalışacağı İş Bankası Teknoloji ve Operasyon Merkezi bulunmaktadır.750 m. mesafede Belediye, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü ve yeni yapılacak olan 2000 kişinin çalışacağı 400 yataklı Tuzla Bölge Devlet Hastanesi bulunmaktadır.3 dk. mesafede yapımı devam eden ve 2015 Haziran’da faaliyete geçecek olan, içerisinde ; Tuzla Marina, Avrupa’da bir ilk olan dev su oyunları parkı SEA WORLD, denizin üzerinde VIAPORT AVM ve 5 yıldızlı bir otel barındıran 'Tuzla Marina Projesi' bulunmaktadır.
 
 
Rins İstanbul İletişim Bilgileri:
 
Telefon: 444 86 00 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI