23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriRegnum Sky Tower 'da vade farksız ödeme imkanı!

Regnum Sky Tower ‘da vade farksız ödeme imkanı!

Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen ‘mutlu ofis’projesi Regnum Sky Tower Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş.imzası taşıyor.

Regnum Sky Tower, ofis yaşamına yüksek konfor standartlarının eklemlenmesiyle kullanıcılarına iş yaşamının sıradanlaşan düzeni içerisinde getirilen yeni bir yorum sunuyor.

Proje, her ofisin ve her çalışanın ihtiyaçlarına cevap verecek farklı mekan zenginliğini yaşatan açık-yarı açık-kapalı alan dengesini kütle düzeni içerisinde homojenize ederek sunuyor. Regnum Sky Tower, Ankara’nın çeşitli yerlerinden görülebilir yükseklikte üretilirken her açıdan farklı algılanabilirliği, güçlü bir kent imgesi olma hedefini destekliyor.

Haziran 2016'da anahtar teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projede stresten uzaklaştıracak birçok aktivite seçeneği sunuluyor. Özgür metrekare seçeneği ile ister 50 metrekare, isterseniz 1000 metrekarelik alanlarda özgün, özel ve farklı çalışma alanları yaratabilme fırsatı sunan Regnum Sky Tower’da her detay özel olarak düşünüldü. Mutluluk ve performansın ön planda tutulduğu proje içerisinde; fitness center,
happy hour lounge, teraslar, anti-stress bahçeleri, restoranlar, toplantı salonları, eğlence odaları ve VIP Lounge yer alıyor. Regnum Sky Tower, Ankara’ya yeni bir soluk,
iş hayatına yeni bir heyecan getiriyor. 

Regnum Sky Tower güncel fiyatlar ve ödeme planı

Ofislerin fiyatları 488 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yürütülen kampanya kapsamında yüzde 30'u peşin olarak yapılan ödemelerin, geriye kalan yüzde 70'lik miktarı teslimde ödeniyor. Anahtar teslimlerinin 2016'nın Haziran ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI