22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriReferans Kartal Towers, Kısa Sürede %15 Prim Yaptı

Referans Kartal Towers, Kısa Sürede %15 Prim Yaptı

Kiler GYO – Biskon Yapı'nın Kartal konut projesi olan Referans Kartal Towers'da inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Mayıs 2018'de teslimlerin yapılacağı Referans Kartal Towers'da inşaatın %40'ı tamamlanmış durumda. Referans Kartal Towers projesi kısa sürede yatırımcısına %15 prim yaparak kazandırdı.

Referans Kartal Towers Nerede

Anadolu Yakası'nın en çok prim yapan ilçelerinden biri olan Kartal'da yükselen Referans Kartal Towers projesi, sahil yoluna, metroya, Marmaray'a 2 dakika mesafede yer alıyor. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika, Kartal İDO iskelesine 4 dakikalık lokasyonu ile dikkat çeken Referans Kartal Towers, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 27 dakika mesafede.

Referans Kartal Towers Daire Seçenekleri

24 ve 31 katlı 2 blokta 451 konut ve 800 metrekarelik ticari üniteden oluşan Referans Kartal Towers daire seçenekleri ise, 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken, 3+1 dairelerin alanları 155 ila 172 metrekare arasında. Penthouse dairelerin büyüklükleri ise 211 metrekare – 404 metrekare arasında değişiyor.

Referans Kartal Towers Sosyal Olanaklar

Referans Kartal Towers sosyal olanakları ile sakinlerine büyük avantajlar sunuyor. Özellikle çocuklu aileler için önemli fırsatlar sunan Referans Kartal Towers projesinde; kreş, çocuk oyun alanları ve çocuklara özel yüzme havuzu var. Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Referans Kartal Towers; fitness merkezi, sauna, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, Türk hamamı gibi sosyal olanaklara da sahip.

Referans Kartal Towers Fiyatları

Referans Kartal Towers fiyatları 260 bin TL'den başlıyordu. Referans Kartal Towers fiyatları şu an ise 300 bin TL'den başlıyor. Referans Kartal Towers projesi yatırımcısına şimdiden %15 kazandırmış durumda. 

Referans Kartal Towers Ödeme Seçenekleri

Referans Kartal Towers ödeme seçeneklerinde de ayrıcalıklar sunuyor: Yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi avantajı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI