29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriReferans Güneşli'de fırsatlar sürüyor

Referans Güneşli’de fırsatlar sürüyor

Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Güneşli’de hayata geçirilen Referans Güneşli projesi, Kiler GYO imzası ile hayat bulunuyor. 9 bin 234 metrekare alan üzerinde yükselen proje, 2 blokta 161 konuttan oluşuyor. Projede konutların dışında 32 adet ticari alan da bulunuyor. 

Farklı daire tipleri ile farklı beklentilerdeki kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek Referans Güneşli projedenide, 1+1'den 4,5 + 1'e kadar farklı daire alternatfleri bulunuyor. 

Referans Güneşli satılık daire tipleri 1 od 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda bir salon şeklinde dizayn ediliyor. 

Referans Güneşli nerede?

'Yeni Maslak -Büyükdere Hattı'da yükselen Referans Güneşli, TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve Metro durağının yanı başında bulunuyor. 

Referans Güneşli projesinde kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. 

Referans Güneşli'de fiyatlar

Referans Güneşli projesinde fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 12 indirim fırsatı sürüyor. 

Yüzde 30 peşinat ve kalan kısma 36 aya kadar vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme imkânı sunulan projede, yüzde 5 peşinatla da ev sahibi olma imkanı sağlanıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ 

Özlem ATİLA / Emlakdream.com 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI