28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriReal Merter’in metrekaresi 4 bin 670 lira!

Real Merter’in metrekaresi 4 bin 670 lira!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı’nın hayata geçirdiği Real Merter, 130 milyon liralık yatırım değerine sahip. Bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter; Güngören Mimar Yahya Baş Stadyumu yanında yer alıyor.
 
248 konut ve 155 adet toptan ve perakende mağazadan meydana gelen proje, sektöre ‘Toptan Tekstil AVM’ kavramı ile yeni bir soluk getireceğe benziyor.
 
Modern mimariyi son teknolojiyle buluşturan ve büyüklükleri 66 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.


 
Real Merter metrekare birim fiyatları
 

Değeri günden güne artan bir lokasyonda konumlandırılan Real Merter projesinde konut metrekare birim fiyatı 4 bin 670 lira, ticari alan metrekare birim fiyatı ise 7 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
Real Merter ulaşım
 
Tekstil cenneti Merter’de yükselen proje Real Merter; havalimanına 10 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakika ve TEM Otoyolu’na da 5 dakika mesafede konumlanıyor. Ayrıca, metrobüs ya da otobüs minibüs gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olan projede araç bir zaruret olmaktan da çıkıyor.
 
Zengin sosyal donatılara sahip proje…
 
Yaşam alanları için 41 bin 422 metrekare alan ayıran Real Merter’in içerisinde; çocuk oyun parkları, süs havuzları, yürüyüş parkurları, spor sahaları, sauna, buhar odaları, market, kuaför ve fitness merkezi gibi birçok sosyal olanak bulunuyor.
 
AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
 
Ayşe Özlem KURUCA/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI