19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriQueen Central Park, Şişli'de yeni bir yaşama çağrıyor

Queen Central Park, Şişli’de yeni bir yaşama çağrıyor

Sinpaş GYO tarafından Şişli Bomonti'de yapılan Queen Central Park Bomonti projesi 936 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire imkanı sunuluyor. 
Yüksek kira getirisi ile yatırım fırsatı sağlayan Queen Central Park’ta, büyük miktarlarda peşin ödeme yapmadan, aylık kazancınıza uygun ödeme planlarıyla gayrimenkule sahip olabilirsiniz. Proje, alıcıları zorlamayan bir ödeme planına sahip. Yüzde 5 peşinatla başlayan ödemelerde, müşterinin tercihine göre 40 aya kadar taksit imkanı bulunuyor.

Projenin özellikleri
Şişli'de yeşiller içinde bir yaşamı sunmaya hazırlanan Queen Central Park, 900 konuttan oluşuyor. Queen Central Park Bomonti projesi, 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Proje, klasik semt hayatına kattığı lüks ve merkezi konumuyla İstanbullulara yeni bir yaşam alanı sunuyor.  
Queen Central Park projesinde; stüdyo, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri; 50,25 metrekare ile 242,10 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ayrıca proje, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “Highlife” temalı evleriyle ayrıcalık sağlıyor.

Sosyal donatılar
Eylül 2018'de teslimlerin başlayacağı Queen Central Park
mahalle özelliğini koruyan, ama bu sıcaklığı premium yaşam konforuyla birleştiren yeşillikler içinde bir proje olarak sunuluyor.
Organik pazarlar ve antikacılardan, dilediğiniz zaman uğrayabileceğiniz kafelere ve eğlence hayatına kadar, size cazip gelecek her şey elinizin altında.
Kendine ait 10 bin metrekarelik “Şehir Parkı” ile şehrin tam kalbinde yeşillikler içerisinde güvenle yaşanabilecek benzersiz bir yaşam alanı sunacak Queen Central Park Bomonti, şehir parkının içinde bulunan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları ile hem şehri hem doğayı yaşama imkanı sunuyor.

Lokasyon
İstanbul'un merkez ilçelerinden Şişli'nin kalbinde Bomonti’de yükselen projeden Taksim, Meydiyeköy gibi ulaşım artellerinin bulundu yerler çok yakın. Scooter ile 5 dakikada Boğaz’a inerek teknenize binebileceğiniz kadar İstanbul’un içinde. Dairenizden metroya ise 3 dakikada ulaşma imkanı bulunuyor.

İletişim Bilgileri
Telefon : 444 1 440
E-mail : [email protected]
 
            

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI