23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriQueen Central Park Lansmana Özel %10 + %5 İndirim!

Queen Central Park Lansmana Özel %10 + %5 İndirim!

 Sinpaş GYO tarafından Şişli Bomonti’de inşa edilen Queen Central Park, mahalle özelliğini koruyan, ama bu sıcaklığı premium yaşam konforuyla birleştiren yeşillikler içinde bir proje olarak ön plana çıkıyor. Bomonti’nin yeni konut projeleri ile hızla geliştiği bu dönemde Sinpaş, kraliçelere özgü bir yaşamı scooter ile 5 dakikada Boğaz’a inerek teknenize binebileceğiniz kadar İstanbul’un içinde size sunuyor.

Çevre İmkanları Organik pazarlar ve antikacılardan, dilediğiniz zaman uğrayabileceğiniz kafelere ve eğlence hayatına kadar, size cazip gelecek her şey elinizin altında.
 
Queen Central Park’ta Yaşam

Siz ve aileniz, haftanın istediğiniz günü, günün istediğiniz saati, rahatça bisiklete binip, köpeğinizi gezdirebilir; çocuklarınızla güvenliği üst düzey sağlanmış parklarda oyun oynayabilirsiniz. 10.000 metrekarelik peyzaj alanı ile Queen Central Park, size İstanbul’un tam merkezinde, şehir dışında yaşam konforu sunuyor.

Queen Central Park’ın HIGHLIFE temalı evlerinde her şey size bağlı. Sizin isteklerinize, sizin alışkanlıklarınıza, sizin hayallerinize..

Alışılagelmiş rezidans hizmetlerini bir kenara bırakın! Queen Central Park, konfor standartlarınızı sıra dışı hizmetlerle yeniden tanımlıyor. Modunuza göre, scooter ya da en lüks otomobil, istediğiniz aracı seçebilir; gecenin geç saatlerinde uzun süren bir toplantıdan çıkıp evinize geldiğinizde SPA hizmeti alabilir ya da özel davetiniz için hayalinizdeki kıyafeti, seçtiğiniz özel terziye diktirebilirsiniz. Queen Central Park’ta, kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz premium bir yaşam sürmeye hazır olun!

Queen Central Park’ın misafirlerini karşıladığı lobi, ihtişamlı yüksek tavanı, modern tasarımı ve çarpıcı dekorasyonuyla görenleri ilk bakışta etkisi altına alacak.

Zevkle tasarlanmış özel bir lobi, mutlak güleryüz ve yüksek kaliteli hizmet anlayışı… Burada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız…

Profesyonel antrenörlerin eşliğinde günlük egzersizlerinizi yapmak, SPA’da ya da hamamda enerjinizi yenilemek ve her güne zinde bir başlangıç yapmak… Queen Central Park’ın sağlıklı yaşam merkezi Fit Stop sayesinde her zaman enerjik, her zaman dinç ve her zaman fit kalacaksınız.
 
Queen Central Park Daireler

Sadece aileler için tasarlanmış dairelerin bulunduğu çok özel bir kat. Family Floor 4.5+1’e kadar planlanmış geniş daireleriyle tam size ve ailenize göre.

Queen Central Park’ın, dilerseniz home office olarak da kullanabileceğiniz, birleştirilebilir stüdyo ve 1+1’den oluşan daireleri ile tam size ve işinize göre… Toplantılarınızdaki verimi arttırmak adına tasarlanan özel toplantı odaları, City Floor’da yer alan ayrıcalıklardan sadece biri.

Konforlu ve lüks bir yaşamı vazgeçilmez kabul ediyorsanız, Queen Central Park’ın son 10 katı sizi bekliyor.

Queen Central Park’ın en üst katındaki özel tasarım lounge alanında ailenizle vakit geçirmekten, misafirlerinizi ağırlamaktan ve özel kutlamalarınızı yapmaktan inanılmaz keyif alacaksınız. Bu sıra dışı lounge, mimarisi ve tasarımı ile olduğu kadar panoramik İstanbul manzarası ile de nefesinizi kesecek.


 
Yüksekte Balkon Keyfi
 
Queen Central Park Bomonti, kendinizi özel ve ayrıcalıklı hissetmeniz için bir ilke daha imza atıyor. Yüksek yapılı pek çok binada karşılaşmanızın mümkün olmadığı bir ilk.
Şehri tepeden izlerken manzaranın tadını çıkarmanız ve hayata geniş ve ferah balkonlarla açılmanız için Queen Central Park Bomonti’de 38.katta bile şehri yaşayabilmek, cam açarak temiz hava alabilmek büyük avantaj. Aileler, geniş balkonlu tasarlanan evlerinde keyifle yaşayacaklar.
 
Queen Central Park’ta Dairenizi Kendiniz Tasarlayın
 
Wooden, Marble ya da Loft …

Günümüzün en moda dekorasyon trendlerinden birini seçerek, zevkinizi ve kişiliğinizi evinize yansıtabilirsiniz. Hem de olabilecek en şık şekilde…

Queen Central Park, toplam 1080 modülden oluşan esnek mimarisiyle oldukça avantajlı seçenekler sunuyor. Birleştirilebilir bir anlayışla tasarlanan bu modüler sistem, kendi yaşam alanı metrekarenizi yine kendinizin belirleyebilmesine olanak tanıyor. Queen Central Park’ta , evinizi ihtiyacınıza göre küçültüp büyütebilir ; aynı metrekarede ister tek dairede yaşayabilir, isterseniz bu alanı bölerek kullanabilirsiniz.

Queen Central Park Ödeme Planı

Queen Central Park lansmana özel %10 + %5 fiyat avantajıyla birbirinden özel ödeme planları sunuyor.
 
Yatırım Değeri Yüksek kira çarpanı ile yatırım fırsatı sağlayan Queen Central Park’ta, büyük miktarlarda peşin ödeme yapmadan, aylık kazancınıza uygun ödeme planlarıyla muhteşem bir gayrimenkule sahip olabilirsiniz.
 
Queen Central Park Lokasyon

Queen Central Park, İstanbul’un yeni eğlence, kültür ve sanat kompleksi Bomontiada’ya yürüme mesafesinde. Kısa sürede sosyal ve kültürel yaşamın lokomotifi haline gelen Bomontiada’da, müzikten çağdaş sanata, performanslardan atölyelere kadar pek çok etkinliğe katılabilirsiniz. Ayrıca Bomontiada, dünya mutfağından lezzetler sunan restoranları ve cafeleri ile şehrin yeni gastronomi merkezi.

Queen Central Park ile 5 Dakikada Dolmabahçe, 9 Dakikada Açık Hava Sahnesi , 10 Dakikada Galata, 10 Dakikada Nişantaşı’ndasınız.


QUEEN CENTRAL PARK AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI