29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriQent Mecidiyeköy Projesi

Qent Mecidiyeköy Projesi

Qent Mecidiyeköy’ de toplamda 1,200 metrekare bir arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projenin yapı firması ise TOYA. Toplam 9 kattan bir blok şeklinde yükselecek olan projenin içerisinde 35 tane konut, 6 tane dükkân ve 2 tane ofis bulunuyor. Daireler ise 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanmış. Konut içerisinde dairelerin büyüklüğü ise 75 metrekareden başlayıp 131 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.

Qent Mecidiyeköy konum itibariyle de dikkat çeken projelerden bir tanesi. Metro istasyonu ve Metrobüse yürüme mesafesinde uzaklıkta. Yakınında Alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve de sağlık kuruluşları bulunuyor.

Qent Mecidiyeköy Projesi kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Projenin sosyal donatıları da oldukça yüksek. Güvenlik ve otopark ön planda düşünülmüş. Proje içerisinde sauna, fitness salonu, spor alanları gibi ortak kullanım bölümleri mevcut. Lokasyon konumunda ise Etiler, Bebek, Nişantaşı gibi İstanbul’un en lüks ve elit semtleri var. Gayrettepe, Levent, maslak gibi önemli iş merkezlerine de yakınlığı dikkat çekiyor.

Projenin testim tarihi ise Temmuz 2019 olarak hesaplanmış.

Qent Mecidiyeköy Projesi daire fiyatları ve satış seçenekleri

Qent Mecidiyeköy projesi yatırımı yüksek olan bir fırsat olarak gösteriliyor.  1+0, 1+1 ve 2+1 Home Office seçenekleri ile değerlendirmek isteyenleri %1 KDV avantajı bekliyor.

Qent Mecidiyeköy’de peşin ödemelerde uygun fiyat avantajı sunuluyor.

617.000 TL’den başlayan fiyatlarla bölgenin en uygun projesini sunuyor.

Ödeme planında ise % 25 peşin ödeme yapıldığı takdirde, % 75’lik kısım için banka kredisi 120 aya kadar kullanılabiliyor.

Qent Mecidiyeköy Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI