22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriPropa Vista'nın Örnek Daireleri Görücüye Çıktı

Propa Vista’nın Örnek Daireleri Görücüye Çıktı

İstanbul‘un yeni yıldızı Kartal‘da yükselen Propa VistaPropa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Deniz ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Propa Vista‘nın örnek daireleri hazırlandı.
propa vista ile ilgili görsel sonucu

propa vista ile ilgili görsel sonucu

Propa Vista Nerede

Yakacık metrosuna 10 metre, Pendik Marina’ya 3,5 kilometre, Bostancı’ya 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12 kilometre, Kadıköy’e 21, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 22 kilometre mesafede yer alıyor.  İstanbul‘un en işlek ulaşım hattı olan E-5’in hemen yanında merkezi konumu ve metroya direkt bağlantısıyla yatırımcılara kolaylık sunuyor.

Propa Vista Daire Tipleri

Propa İnşaat‘ın yeni projesi Propa Vista, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle 246 konuttan oluşuyor. 

Propa Vista Fiyatları

Misafir evi, tam ekipmanlı ve donanımlı toplandı odası, tam ekipmanlı ve donanımlı ofis ve mutfak atölyesi ‘Kullan-öde’ sistemiyle hizmet verecek kişiye özel alanlar şeklinde tasarlanan Propa Vista‘da fiyatlar 286 bin TL’den başlıyor.

Propa Vista Sosyal Yaşam

‘Manzaranın modası geçmez, manzaralı evin fiyatı asla düşmez’ şeklinde lanse edilen ve 360 derece kesintisiz deniz manzarasıyla göz dolduran proje’de pilates ve yoga salonu, spor salonu, cafe, bilardo, masa tenisi, müzik ve sinema odası, açık hava sineması, zen bahçesi, spa, sauna, buhar odası, gözlem terası, çocuk oyun odası, park, günlük kreş yer alıyor. Propa Vista‘da bütün daireler güney cepheli.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI