29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriPorta Vadi projesi

Porta Vadi projesi

Karma proje olarak yapımı devam eden Porta Vadi projesi Kağıthane'de hayata geçiriliyor.

Tüm Yapı tarafından Kağıthane Cendere Yolu’nda bulunan 33 bin 784 metrekare arsa ve 72 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 165 milyon TL yatırım değeriyle 4 blok halinde yapımı devam eden Porta Vadi projesi 166 ofis, 76 rezidans daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. Temelleri mayıs 2017’de atılan projede teslimlerin 2018’in sonunda başlaması planlanıyor.

Porta Vadi’de rezidans daire, ofis ve mağazalarda kat planları

Rezidanslarda büyüklükleri 95 ile 310 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar değişen kat planlarında konutlar inşa ediliyor.

Ofisler minimumda 48 metrekareden başlıyor ve tek katta 2 bin metrekare büyüklüğü kadar çıkıyor.

Ticari alanlar ise 113 ile 873 metrekare arasında değişiyor.

Porta Vadi’nin konumu ve sosyal alanlar

Cendere Vadisi’nde inşa edilen proje Hasdal-Ümraniye Tüneli’nin yanı başında bulunuyor. Proje ayrıca Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’na ve metro istasyonuna da yakın bir lokasyonda yer alıyor. Sadabad Deresi ve Belgrad ormanına komşu konumdaki projeden Maslak ve Levent’e 2 dakikalık bir süre içinde (açık trafik şartlarında) erişim sağlanabiliyor.

Projede sosyal donatı olarak fitness salonu, kapalı otopark, kafe ve restoran, resepsiyon hizmetleri bulunuyor.

Porta Vadi projesinde satış fiyatları ve ödeme planı

4 ocak 2018 perşembe günü düzenlenen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından lansman satışlarının başladığı projede konutlarda satış fiyatları 900 bin TL’den başlıyor ve 3 milyon TL’ye kadar çıkıyor. Ofislerde metrekare satış fiyatları 12 bin TL’den, mağazalarda ise metrekare satış fiyatları 6 bin Dolar’dan başlıyor.

30 mart 2018 tarihine kadar devam edecek olan lansman sürecinde projeden peşin alım yapılması halinde yüzde 25 indirim yapılırken peşinatsız olarak 36 ayda da vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor.

Tüm Yapı hakkında

Yönetim Kurulu Başkanlık görevini Cavit Savcı’nın ifa ettiği Tüm Yapı’nın yönetim kurulunda Ruşen Mete Akyüz, Şenol Kaya ve Uygar Kahaoğlu bulunuyor. 2005 yılında Zekeriyaköy’de Doğa Evleri projesini hayata geçiren şirket 2011 yılında da Hasdal’da Finanskent projesini inşa etti.

Porta Vadi projesinin lansman toplantısında bir konuşma yapan Tüm Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Savcı; önümüzdeki dönemlerde yine aynı bölgede bir projeye daha başlayacaklarını açıklarken yurt dışında da ABD’nin Florida eyaletinde bir proje geliştireceklerini söyledi.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI